miercuri, 16 iunie 2010

CS EOLICA BAIA IN LIGA a III a

















15-iunie-2010 a fost o sarbatoare pentru locuitorii comunei Baia si pentru sustinatorii echipei de fotbal care a reusit pentru al doilea an consecutiv castigarea campionatului si a barajului de promovare in liga III.Locatia era stiuta, stadionul orasenesc din Ovidiu avea sa gazduiasca aceasta intalnire sub organizarea AJF Constanta.Barajul de promovare ducea fata in fata campioana judetului Tulcea in speta CS EOLICA BAIA si omoloaga din judetul Ialomita - VICTORIA TANDAREI.Adversarii au venit cu o puternica galeria de aproximativ 200 de persoane echipa noastra fiind incurajata de aproximativ 700 de sustinatori.La tribuna oficiala au fost prezenti printre altii si presedintele AJF Tulcea domnul Haralambie Meregiu, domnul Mihu presedintele AJF Constanta,directorul general al EOLICA DOBROGEA domnul Dica, primarii celor doua localitati,fosti fotbalisti ai Staruintei Baia si aici tin sa-l precizez pe golgeterul all time al echipei Dan Damian etc.
Partida a fost condusa de o brigada din Constanta avandu-l la centru pe Teodor Dragos si la tusa Midisan Adrian respectiv Szoke Bela.
Incepem partida in formula : Nicolov,Dragoi,Posirca,Petre,Toader,Boruz,Lungu,Carabas,Oprea,Talpau,Curumi.
Incepem meciul fara prea multe tatonari si in minutul 3 dupa o faza creata de Curumi, Oprea se inalta din 6 metri si trimite mingea in plasa 1-0 spre bucuria galeriei noastre.Jocul continua cu dominarea teritoriala a echipei noastre ialomitenii ramanand in propria jumatate.Dupa o centrare venita de pe dreapta de la Toader acelasi Oprea preia,face o pirueta si il executa dinou pe portarul oaspetilor cu un sut plasat 2-0.Dominam jocul dar la prima faza de atac cei de la Tandarei reusesc sa reduca din handicap si scorul devine 2-1.Se dovedeste a fi doar un foc de paie, dupa doar cateva minute Talpau scapa singur spre poarta adversa, da mingea pe langa portar si acesta il faulteaza-cartonas rosu si lovitura libera de la marginea careului de 16 m.Executa Carabas dar mingea loveste zidul.Acelasi Carabas prinde un voleu de zile mari de la 20 m dar portarul reuseste sa respinga.In cele din urma decarul nostru Carabas isi regleaza tirul si cu un sut fara preluare de la 20 m duce scorul la 3-1.Ramanem in atac si dupa o pasa buna pe culoar Talpau isi pune in valoare viteza extraordinara scapa singur si trimite mingea in plasa 4-1.Petre Costel are si el o buna oportunitate dar trimite de la coltul scurt peste poarta.Pe finalul reprizei acelasi Talpau de aceasta data in rolul de servant trimite o pasa in fata portii si Curumi indeplineste o simpla formalitate scorul devenind 5-1 acesta fiind si scorul pauzei.Pe finalul reprizei Florin Lungu chinuit de o accidentare este inlocuit de Jean Vlad.
Repriza secunda incepe fara schimbari in echipa.Ocaziile incep sa curga de la inceput, parca anuntand ce avea sa se intample in aceasta repriza.Talpau se desprinde de marcaj, scapa spre poarta dar suteaza in portar, Curumi are si el o buna oportunitate.In teren intra si golgeterul nostru Tase Halep care imediat dupa ce a intrat pe teren rateaza o serie de 3,4 ocazii monumentale.In urma unei lovituri libere Carabas trimite mingea in vinclu-bara gol- si duce scorul la 6-1.Executia smulge aplauze pana si celor din Tandarei care il ovationeaza pe decarul nostru.In teren intra si Asan care il inlocuieste pe Posirca.Imediat dupa intrare Asan si face aparitia la finalizare luand si el la tinta portarul advers.In urma unei lovituri indirecte si o faza lucrata la antrenament Serbanica Toader ramane singur cu portarul dar rateaza incercand o scarita spectaculoasa.Ialomitenii obtin o lovitura indirecta la marginea careului nostru in urma careia reusesc sa reduca din handicap pe o respingere in fata a portarului nostru 6-2.Jocul se reia cu aceasi pofta de gol a jucatorilor nostri.Halep scapa singur in lateral stanga paseaza in dreapta la Asan care nu mai rateaza de aceasta data 7-2.Oprea pleaca din terenul nostru, intra in combinatie cu unul din atacanti si scapa singur spre poarta dar din pacate nu reuseste tripla trimitand balonul in transversala.Jocul la offside al adversarilor creaza spatii foarte mari de acest lucru profitand si Dragoi care scapa singur dar portarul ialomitean respinge.In teren intra si Dan Marius inlocuindu-l pe Stelian Carabas care are parte de "standing ovations", toti cei 1000 de spectatori apreciindu-i evolutia.Ultimele actiuni ale echipei il duc pe Dan Marius in pozitie de finalizare care rateaza si in cele din urma golgeterul Halep reuseste sa inscrie si el inchizand tabela 8-2.
Felicitari echipei, antrenorului Mihai Guliu, sponsorului general EOLICA DOBROGEA, si tuturor celor din jurul echipei care au facut posibila aceasta performanta deosebita.

64 de comentarii:

  1. felicitari ehipei pentru aceasta penformanta, si pentru jocul prestat, unul superb... un adevarat spectacol, si speram ca au vazut si cei de la tandarei cum se joaca fotbalul =)))
    FORTZA EOLICA BAIA

    RăspundețiȘtergere
  2. pentru baietii de la tandarei: de unde credeti ca a invatat cristiano ronaldo sa jongleze cu mingea???? evident de la nr 7 de la noi ASAN EREN
    ... dar juninho de unde a invat sa execute lovituri libere???? de la decarul nostru CARABAS
    dar pe COSMIN TALPAU(nr 9) cred ca o sa il visa-ti si noaptea =)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari si mult succes in liga a-III-a sper sa faceti o figura frumoasa acolo .

    RăspundețiȘtergere
  4. Va asteptam la Slobozia!!!! Va desfiintam!!!! FORZA TORCIDA GIALLO-BLU!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. BA ALEXXXX BAAAA... ESTI UN OLIGOFREN IN PLM...NICI NU STII CUM SE SCRIE "IL VISATI" UITA-TE CUM AI SCRIS TU:))). PROBABIL NU AI MAI MERS LA SCOALA DIN CLASA A 2-A ....CA TE-A TRIMIS MA-TA CU OILE LA PASUNAT.SUNTETI NISTE TARANI BASITI SI DE CATE ORI CITESC BALADA POPULARA "MIORITA" MA GANDESC LA VOI.CAND SUNTETI IN TRANSHUMANTA SA NE DATI UN BEEP CA VREAU SA FAC O PASTRAMA.FORZA TORCIDA GIALLO-BLU!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Bwc3phal...TGBBoys17 iunie 2010 la 02:31

    UNDE PLM ERATI VOI MAH PISHATILOR 700 DE INSI IN TRIBUNE? VOI MA URMASI AI CAP-ISTILOR ERATI 700? DE CE POSTATI VOI PRIN ZIARELE ON-LINE CA ERATI MII DE BOSKETI ACOLO....V-ATI CACAT PE VOI CAND V-AM PROPUS SA MERGEM IN SPATELE STADIONULUI.....ERATI CACATI PE VOI CAND AM TRECUT SINGUR PE LANGA "TRANSPORT SCOLAR":))))))) V-AM DAT RUSINE MA OLIGOFRENILOR CU TOT CE A FOST ACOLO....OK? SA VA UITATI LA TV POATE VEDETI VREO TORTA PE ECRAN....NICI VOI NU CREDEATI CA REVELIONU' NU-I IN IUNIE CAND PRIVEATI SPRE TORTELE NOASTRE!....MI-E MILA DE VOI...VA ASTEAPTA DINAMO2 SI RAPID 2...O SA VA MACELAREASCA BABUINII DIN GIULESTI....AVETI GRIJA SA FACETI DEPLASARE CA IERI 20...DE MELTENI CU AUTOBUZUL DE LA SFATU' POPULAR.... MI-A PLACUT COREGRAFIA VOASTRA MAI ALES MODUL CUM INTONATI "CIOBANAS CU 300 DE OI"....CAND VA DUCETI IN DEPLASARI SA VA RUGATI JUCATORII SA NU SE MINUNEZE CA SI DIN PERERTE CURGE APA....SI AVETI GRIJA CA CE VEDETI PE SOSEA NU-I GARD E ZEBRA! SI SA STITI CA NU A UITAT NIMENI BECURILE APRINSE JOS PE STALP...SEMAFOARE SE NUMESC....AVETI GRIJA SA NU ARDETI DE LA LAMPI...Bwc3phal VA SALUTA SI VA ROAGA VENITI SI VOI LA SLOBOZIA FARA PARFUMURI HAUTE COUTURE....

    RăspundețiȘtergere
  7. alex scuza-ma ca am omis "liniuta tiu" totusi cred ca o sa o "vise-z pa' ma-ta"....=)))))) o sa ne revedem sg pe vreun stadion in bucuresti sau in slobozia si o sa va scriu pe cur cu ciobu' TGB sa arati si urmasilor ... Mai trebuie sa mai mergeti pe stadioane sa mai cunoasteti lume si apoi ve-ti intelege cu ce se mananca fotbalul...in speta si mandria din tribune...de fapt ce pretentii sa emit unor branzari care vad meciuri doar la tv-ul cu lampi....

    RăspundețiȘtergere
  8. eu ii invitasem la un fair fight 50-50 si ei erau toti 20.....grasi burtosi tarani si libidinosi....erau cacati taranii cand au vazut TGB-ul spre tribune....

    RăspundețiȘtergere
  9. Mihutz - tzip ca-n codru17 iunie 2010 la 05:04

    la fotbal ne-ati rupt franele...e de apreciat ca o comunitate atat de mica precum a voastra a reusit o performanta atat de frumoasa.poate unii din baietzii de la noi inca mai gandesc la cald si nu pot accepta "dushul asta rece" dar trebuie sa inteleaga ca ati fost mai buni in teren...cat despre galerie..nu au rost comentariile,Torcida GB a fost la inaltime ca de fiecare data ... Felicitari!!! ... p.s. mesaj pt rivalele noastre traditionale din judet:macelarilor,taranilor se pare ca veti auzi din nou cutremuratorul cantec "sarim sarim si va macelarim!!!"----ultras nu huligan!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ultrasii pulii mele...creca sunteti si voi vreun pui de corsican sau mustata si nu stiam eu.Toate ciorile borate in lipsa de ocupatie se duc si injura in tribune ca de trebuie si ei sa aiba un serviciu.Voi jucati bambilici si mai vreti sa aveti si galerie.In primul rand tribuna unde stateam noi are capacitate de 600 scaune si era full ba chiar mai stateau in picioare o gramada si pe scari.Tribuna voastra are capacitate de 400 de locuri si era aproape jumatate ocupata.Poate asa o sa intelegeti si voi dar ma indoiesc ca toti aveti cu 2 clase mai mult ca trenul.ULTRASILOR CARE ESTE toti rude de alu vanghelie sunteti..petardelor

    RăspundețiȘtergere
  11. la ce limbaj folosi-------ti nu stiu cine este mai taran dintre noi , prietene... se vede ca sunte-----ti doar niste frustrati ... ce tot o tine-----ti cu galeria ????? crezi ca am fost vreun moment intimidati de maimutoii aia din tribune??????? invata-----ti intai sa vorbiti si nu mai arunca----ti jicniri in stanga si in dreapta.
    oricum... nu mai trebuie sa vorbesc,BAIA a vorbit pe teren ;)

    RăspundețiȘtergere
  12. si oricum nu mai am timp sa vorbesc ca trebuie sa "plec cu oile"... =))

    RăspundețiȘtergere
  13. campionatul din ialomita nu e slab..dar a iesit campioana cine nu trebuia si pe alte cai decat cele sportive.oricare echipa din primele5 de la noi ar fi facut fata la acest meci de baraj..si nu uitati ca e diferenta mare intre fotbalul din ialomita si cel din tulcea..cand vreodata o sa aveti si voi o echipa in CHAMPIONS LEAGUE?..sau macar in liga1 ?..

    RăspundețiȘtergere
  14. cand ai in echipa jucatori care au jucat in liga1 e usor sa faci diferenta in teren in fata unor anonimi ca cei din tandarei care nu au iesit din judet.felicitari pt promovare si va asteptam la slobozia sa vedem adevarata valoare a voastra..asta in cazul in care pastrati aceiasi echipa si rezistati in liga3...apropo unde ve-ti juca din toamna in liga3?..
    ps..din pacate nu tandarei trebuia sa iasa campioana in ialomita..erau alte echipe cu mult peste axintele abatorul ghe lazar players..

    RăspundețiȘtergere
  15. meciurile se vor disputa la Baia, cu mici imbunatatiri terenul corespunde ligii a III a.Mi-e greu sa cred ca o echipa a iesit campioana doar pe aranjamente.este nivelul scazut la liga IV la voi.noi nu avem pretentii mari pentru liga 3, pentru noi e o performanta ca am ajuns aici.Slobozia are 53 000 de locuitori si baia are 3 000.cu atat mai mari sunt meritele ca am ajuns aici.

    RăspundețiȘtergere
  16. bai alexutu' de la baia:))) deci frate sincer tu ce studii ai? sincer?din aia pe care ii faci tu in toate felurile 80% sunt la facultate restul fiind inca clasa a 11-a,a 12-a.deci uite frate tu chiar nu stii sa scrii ROMANESTE.uita-te cum ai scris "jigniri":))).in loc de g ai pus c.eee n-are ma nimic ce sa-i faci n-ai apasat tasta cum trebuia:))).ca sa nu mai zic de analfabetul care a adaugat comm deasupra ta.alta alt narod.eu cred ca voi ori nu aveti scoala in sat ori nu sunteti romani.sincer nu inteleg cum isi permite impertinentul ala sa zica ca suntem rude cu vanghelie:)))cand voi nu aveti nicio treaba cu limba romana si aveti in echipa un conglomerat minoritar.offf ce cuvinte folosesc pt tine...cred ca deja ti-au aparut migrenele...lasa puiu nu-i nimic a plouat anu' asta este iarba oaia are ce manca...plm viata pe tine.hai va pupa T.G.B. si abia astept sa va vad fetele alea obosite in toamna la slobozia.bafta!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. domnule ultras tgb sa stiti ca gresAla aceea am facut-o intentionat... eram sigur ca o sa avem onoarea ca blogul nostru sa fie vizitat de un intelectual apartinand inaltei clase sociale pe nume "TANDARICA"... deasemenea eram pe deplin convins ca va ve-ti lega de un asemenea lucru...
    dat fiind faptul ca in data de 15.06.2010 a fost o zi neagra pentru dumneavoastra, frustrarea fiind enorma <:)
    va multumesc si... fortza PORCIDA

    RăspundețiȘtergere
  18. si apropo... sa sti ca si eu sunt la un liceu foarte bun... insa nu trebuie sa iti mai dau tie explicatii... hai ... papaa... eolica va ureaza succes in liga a 4-a >:)

    RăspundețiȘtergere
  19. Mai intelectualule lasa DEX-ul ala din mana si vorbeste tiganeasca aia care e limba oficiala in Tandarica.Eu stiu ca ti-ai ros unghiile toata noaptea dupa asa meci dar nu ai ce sa faci...lasa ca o sa vina vremuri mai bune si pentru voi.Tu traiesti intr-un oras de minoritari si mai ai tupeul sa vb de noi.Apropo vi se potriveste refrenul: "Am avut si vom avea mereu boala pe tigani...ne pisam pe ei la infinit...UE Tandarica" Si ca sa te linistesti am avut castig de cauza azi la judecarea contestatiei...se plangea reprezentantul vostru ca i-a dat afara primarul pe toti...hahaha fortza eolica baia

    RăspundețiȘtergere
  20. :))...ma amuza lumea pe aici....de ambele parti sub protectia anonimatului se pot ascunde in spatele unor vorbe marete...am vazut pozele de mai sus si vad ca baietii din tandarei au benare fumigene...e ceva!in tribuna "oficiala" cei de la baia sunt numai semintari... urat!felicitari pt promovare dar fotbalul fara suporteri nu are haz...:( sunt curios cati suporteri vor face deplasarea pt baia...vb nu au valoare faptele conteaza...

    RăspundețiȘtergere
  21. mai nusy....daca se supara "tandarica" si trimite cativa baieti cu sange-n instalatie darama catunul vostru...lasa-o draq cum a picat ca sterg astia numele de baia de pe harta judetului vostru

    RăspundețiȘtergere
  22. sunt echipe din liga1 (U Cluj) cunoscute si cu o traditie in fotbalul romanesc datorita fanilor!!am fost p multe stadioane din tara unde fotbalul nu are rost fara suporteri!!!respect pt cei de la T.G.B pt eforturile pe care le fac!forza U

    RăspundețiȘtergere
  23. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  24. toti baietii din cerna respecta T.G.B-ul!!!baia provoaca sila peste tot in Tulcea!!!

    RăspundețiȘtergere
  25. daca analizam pozele de mai sus tgb nu are in componenta minoritati!!!respect pt baietii din tandarei!!ue baia....

    RăspundețiȘtergere
  26. haide-ti mah ... trimite-ti la baia "puradeii" din tandarica... o sa-i primiti prin posta... si promitem ... i trimitem prin curier rapid, asa... ca ne cunoastem >:) ;)

    RăspundețiȘtergere
  27. baietii din cerna... daca va intereseaza... erau in tribuna la baia si sustineau echipa :))

    RăspundețiȘtergere
  28. Cerna ciocu mic 7-1 cu noroc ca a inceput ploaia torentiala...cred si eu ca toata Tulcea nu ne suporta daca am maturat pe jos cu toate echipele 2 ani la rand, mai ales cu Cerna...ratatilor, i-ati pupat in cur pe Babadag si acum ii pupati in cur si pe Tandarica ca doar sunteti curva judetului.

    RăspundețiȘtergere
  29. pentru TANDARICA18 iunie 2010 la 10:11

    bai "anonimule de la tandarica"... u sti ce inseamna catun?? sau esti prea analfabet? catunul este un sat de munte... baia este asezata in zona de campie,in plus de asta este comuna... insa se pare ca voi astia de la "tandarica" sunte-ti putin cam redusi... ce sa-i faci... asta e...

    RăspundețiȘtergere
  30. ...tot "tandarica" e cea mai tare!!!sinonimele voastre wc;buda;toilete...sunteti niste mizerii!!aveti taxa de 1ron la intrarea in sat:))

    RăspundețiȘtergere
  31. baia pizda judetului tulcea!!!am fost la meci si am fost impresionat doar de galeria din tandarei...echipa lor praf!!am inteles ca o sa aveti deplasari la slobozia!!!asa ca o sa aveti ocazia sa va intalniti si de data asta nu in tribune!!!forza babadac

    RăspundețiȘtergere
  32. asa cum eu am postat pe acest site un comentariu intr-un limbaj civilizat as dorii ca sa aveti si voi aceiasi comportare fata de site nostru...iar daca veti ceva de razboit cu cei din tandarei o puteti face in alta parte nu pe blogul fotbalialomita..
    multumesc pt intelegere.

    RăspundețiȘtergere
  33. pt iuli...bai baitule invata sa scrii in primul rand si apoi lasa comentarii.in al 2-lea rand nu am ce sa discut cu tine v-ati facut de tot rahatu in campionat. v-am umilit!!!norocu vostru ca nu am avut echipa asta de la inceputu campionatului ca eram campioni din iarna:)).la anu cand baia o sa joace in C voi o sa va chinuiti sa castigati aicea in judeteana.fortaaa eolica baia.

    RăspundețiȘtergere
  34. pt fotbal ialomita18 iunie 2010 la 11:36

    eu am folosit un limaj civilizat.Am spus doar adevarul.Nu este adevarat ca nu mai stia tandarei unde'i mingea???sau nu e advarat ca au avut 3 suturi pe poarta tot meciul???

    RăspundețiȘtergere
  35. si babadag ce e? groapa de gunoi a judetului =))
    FORTZA EOLICA BAIA

    RăspundețiȘtergere
  36. http://cseolicabaia.blogspot.com/18 iunie 2010 la 11:51

    fotbal ialomita...pentru asta e facut blogul pentru informare si pentru postari.Daca nu-ti convine restrictioneaza postarile sau filtreaza-le.Uita-te mai sus ce postari lasa si specimenele din Tandarei, dar asta este fiecare dupa gradul de cultura si dupa cum il duce capul...

    RăspundețiȘtergere
  37. eu zic sa terminam odata cu toate prostiile astea... nu mai are niciun rost sa ne jignim si nici nu a avut vreodata ... intradevar... tandarei a avut o galerie frumoasa la ovidiu si merita felicitati pentru asta...haide-ti insa sa incetam cu jignirile... mult succes in continuare tandareiului.
    FORTZA EOLICA BAIA

    RăspundețiȘtergere
  38. Multumesc tuturor celor care au apreciat munca noastra,a celor din TGB. Fotbalul a pierdut culoare prin nepromovarea VTz. in liga a III-a. imi pare rau sa o spun dar fotbalul fara galerie si fara suporteri e doar o afacere ce nu aduce bucurii pasionatilor.... Adevarat ca fotbalul prestat de tandarei este mult mai inapoiat decat a celor de la baia,prin insasi jucatorii componenti..... dar ca voi sa intelegeti mentalitatea si spiritul ultras pe care noi cativa l-am implementat, dupa zeci,sute de deplasari cu steaua dinamo sau rapid, celor din tandarei trebuie sa mai traiti pe langa fotbal cativa ani si nu pe langa cel din divizia a III-a sau a II-a,ci pe langa fotbalul mare..tot ce ati vazut marti in tribune a fost un spectacol de care voi nu sunteti capabili in urmatorii 5-10 ani....pt noi este un mod de viatza! asa ca nu va mai bucurati prea mult de promovarea voastra...este in van....daca ati fi avut in dram de cultura ati fi observat ca in galerie nu era nici o cioara,v-ati fi dat seama din bannerul atarnat de gard...dar probabil va imaginati ca cele 2 semne reprezinta niste fulgere alaturate...lipsa culturii si a ideologiilor si-a spus cuvantul....

    RăspundețiȘtergere
  39. Voi chiar nu intelegeti ca pe noi nu ne intereseaza fenomenul de ultras de care sunteti voi atasati asa de tare.Pe noi ne pasioneaza fotbalul in sine si ne sustinem echipa fiind alaturi de ei.Si scuza-ma ca nu am avut suficienta "cultura" ca sa stau sa citesc banerele voastre...pateticilor.Spectacolul din teren era mult mai interesant decat ce faceati voi in tribuna.Deci repet ca sa intelegeti mergeti cat vreti in galeria stelei,dinamo sau rapid cat vreti pe noi nu ne pasioneaza noi venim la fotbal ca la un spectacol.

    RăspundețiȘtergere
  40. imi pare rau pt voi...nu meritati asa ekipa ..

    RăspundețiȘtergere
  41. bwc3phal ai dreptate... a-ti acumulat experienta luand parte la meciurile mari,deasemenea avand o galerie frumoasa... insa nu poti continua sa ne jignesti... nu ai dreptul sa te legi de locuitorii comunei... si mai ales sa afirmi ca le lipseste cultura... hai sa fim putin mai civilizati in comentarii si sa ne incurajam echipele asa cum stim fiecare...
    FORTZA EOLICA BAIA !

    RăspundețiȘtergere
  42. nusy imi poti spune cand incepe campionatul din liga a 3-a?

    RăspundețiȘtergere
  43. la sfarsitul lui august cred.

    RăspundețiȘtergere
  44. degeaba aveti o asemenea echipa cand "galeria" voastra canta sloganuri de cls I. Felicitari jucatorilor din baia! cat despre "galeria" voastra ,praf!!! Ne-au aratat ca stiu sa numere, pn la 3, urmata de o prostie pentru care au platit acasa cu tunsul oilor pentru urmatorii cativa ani:) Cat despre cel care a spus ca vine la stadion doar sa vada spectacol pe teren, spectacolul fotbalistic include si interventia fanilor, suporterilor, prin cantece pentru a-si sustine echipa. Daca nu ma crezi ce spun, strange-ti niste bani, du-te in Bucuresti la o galerie precum cea a Stelei sau a Rapidului sa vezi ce inseamna spectacol fotbalistic. Sau da un search pe youtube, k probabil nu o sa ajungi la vreun meci in Bucuresti:). Cat despre cei care ne fac tigani, multa muie, sunt o rasa diferita de noi,descinderile jandarmeriei care vor urma vor curata orasul de aceste scursuri pe care primarul nostru drag i-a scutit de la plata impozitelor pe vile din motiv ca "a infrumusetat orasul". Multumim dl Primar pentru prezenta in galeria noastra! Mult succes echipei din Tulcea in liga a IIIa dar o sa aveti viata grea la Slobozia mai ales k aveti de infruntat doua galerii !! Rog pe cei care au fost in galeria Tandareiului sa nu renunte la echipa si sa o sustinem in continuare! O sa tinem legatura pe blogul fanilor!Succes ambelor echipe !

    RăspundețiȘtergere
  45. ultras T.G.B.-final Speech20 iunie 2010 la 20:57

    Tin sa le multumesc baietilor de la cerna si babadag...probabil ei stiu mai bine ce mizerii sunteti voi astia de la baia si cum de sunteti campioni.Din cate vad ei au cunostinte despre fenomenul ultras si apreciaza spiritul si traditia fotbalistica fata de voi care habar aveti pe lume traiti.Daca se juca meciul saptamana asta nu puteati veni sa va "incurajati frenetic" echipa ca erati la treierat...in fine..ce ne-a deranjat pe noi cei din T.G.B. a fost ca ne-ati facut tigani...lucru total eronat...e adevarat in Tandarei exista o comunitate de tigani,minoritate care se gaseste in toata Romania. Puteti sa va uitati pe toate pozele si sa vedeti ca nu era niciun tigan in peluza noastra.Deasemenea pe unul din bannerele noastre erau niste insemne care sunt dovada a "iubirii" pe care o purtam acestei comunitati. Voi ar trebui sa vorbiti mai putin de minoritati,pentru ca sunteti niste deportati,vorbitori de dialect al limbii romane,ca sa nu mai pun la socoteala musulmanii care ne-au "calarit" sute de ani si ce naiba mai aveti pe acolo. Sper ca incheiem aici capitolul asta. Sunteti promovati si sa faceti 15 puncte tot campionatul.Poate avem noroc si la anul jucam baraj cu o alta echipa din TL(ex:cerna,babadag) care vad ca are oameni de caracter. T.G.B!!!

    RăspundețiȘtergere
  46. sper ca v-ati saturat de supt si intorcei-va la galeria p___i.Labari obositi si frustrati rupeti tastatura in doua toata ziua...amaratilor

    RăspundețiȘtergere
  47. really last speach for "tandarica"21 iunie 2010 la 12:28

    pai normal ca tin(cerna si babadag) cu voi mah obositilor...invidia e mare
    a... si ca veni vorba... vreti sa va zic dc apreciati voi aqum babadagul? acolo sunt cei mai multi rrrrromani ;) se pare ca va intelegeti bine ;) :))

    RăspundețiȘtergere
  48. ultras-T.G.B are dreptate...noi aici ne-am nascut pe taramul asta...voi sunteti niste BOZGORI infecti la fel si ca celelalte minoritati din Romania.

    RăspundețiȘtergere
  49. Mai baieti... e primul comment care il las si eu aici. Am citit comentariile voastre si unele m-au dezgustat de-a dreptul. 1. Nu stiu cati din fanii ,,ultrasi" din Tandarei au fost vreodata in Baia ca sa-si dea cu parerea despre aceasta localitate, valabil si invers.
    2. Mai dragalasilor... 8-2... e scor de POLO, nu de fotbal. Cu alte cuvinte, Baia v-a surclasat. Si ptr cei prezenti la meci, va aduc aminte ca daca Baia mai marca de minimum 5 ori nu era nicio mare surpriza.
    3. Felicitari ptr preocuparea si atasamentul fata de echipa voastra din Tandarei, ati creat un spectacol relativ frumos. Numai ca in momentul in care va etichetati ca ,,ultrasi", va dati cu firma in cap. Suporter de fotbal inseamna sa fi la meci, sa aplauzi, sa-ti incurajezi echipa civilizat si sa pleci acasa la fel de civilizat. Dar, lucrul acesta vine din educatia fiecaruia, pe unii pur si simplu ii depasesc unele aspecte.
    4. Vis-a-vis de cei care declara ca in Ialomita, Tandareiul a fost o campioana falsa. Lucrul acesta e si intuibil, din moment ce pierzi cu 8-0 in fata principalei contracandidate. Superioritatea Abatorului s-a reflectat pe teren, si din pacate pentru ultrasii din Tandarei, e un adevar trist. Nu stiu daca ati auzit, dar in timpul meciului s-a strigat ,,Abatorul, Abatorul...".

    5. 8-2. PUNCT! Restu sunt palavrageli. La FOTBAL, suntem mai buni. La restu, nu ne intereseaza! Am venit sa jucam FOTBAL, am jucat FOTBAL si v-am invatat FOTBAL. Restul... sunt frustrari si palavrageli, nu-si au locul pe teren, ci eventual intr-o mahala, la circ sau in alte locatii de genul acesta.

    BRAVO BAIA!!! NUSY... felicitari pentru articol!!

    RăspundețiȘtergere
  50. =)) ULTRAS TGB =)) ba da prosti sunteti ba.. vai pula voastra... cu ultrasii pulii mele... aia sunt niste cizme, vai pula lor de jucatori, i-au batut astia de s-au cacat pe ei. Ce dracu ma?!

    Intr-o tara de rahat... ce vrei?! Tiganeala in tribune, ,,ultrasii pulii mele", batai, injurii... astia suntem ... romanii... si evoluam f greu. Pacat ba baieti ,,ultrasi", altii la varsta voastra au mai multa minte. Respectul adevaratelor valori vi-l castigati prin modul in care va comportati, nu prin tiganeala ieftina.

    RăspundețiȘtergere
  51. OLE OLE .. OLE OLA... TANDAREI A SUPT PULA!!!

    RăspundețiȘtergere
  52. va multumim inca o data ca ne-ati facut o vara frumoasa... asteptam cu nerabdare debutul in liga a 3-a
    FORTZA EOLICA BAIA !!!!!!!!!!
    FORTZA EOLICA BAIA !!!!!!!!!!
    FORTZA EOLICA BAIA !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  53. nusy imi poti spune cand aflam echipele cu care vom juca in acest sezon in liga a 3-a??? am vz ca liga a 3-a debuteaza pe 20 august insa vreau sa aflu in ce serie am intrat si cu ce echipe ...
    EOLICA !!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  54. Luni, 02 august 2010, se va desfăşura tragerea la sorţi a programului competiţional la nivelul Ligilor 2 şi 3, sezonul competiţional 2010-2011.
    FORTZA EOLICA BAIA !!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  55. CAND AM SPUS CA NU AVETI TEREN OMOLOGAT DE LIGA3 SI CA NU AVETI SANSE SA PRINDETI LIGA3 RADEATI DE NOI CEI DIN IALOMITA..UITE CA SA ADEVERIT SI O SA JUCATI SI VOI TOT IN LIGA4..FELICITARI SI MULTA BAFTA IN LIGA3....

    RăspundețiȘtergere
  56. si voua la fel.... multa bafta

    RăspundețiȘtergere
  57. domnii de la baia in ce serie din liga3 jucati voi ca ma chinui de o saptamana sa va gasesc si nu dau de voi...degeaba a-ti batut tandareiul cu acel scor astronomic pt ca locul vostru tot in liga4 este..la tandarei erau conditii dar nu si echipa...asta e..mergem de la capat si poate ne intalnim iar la baraj in vara viitoare..
    apropo..cu cat a-ti vandut locul de liga3?va ajung banii sa va distrati la mare..

    RăspundețiȘtergere
  58. vocea poporului =))10 august 2010 la 23:11

    da... punct si de la capat... un nou an... eolica baia campioana la sfarsitul campionatului... galeria... declaratii razboinice :))... vine in sfarsit si meciul de baraj... eolica invinge cu un scor lejer, asigurandu-si astfel un loc in liga a 3-a... oooookkk... TOATE BUNE SI FRUMOASE... la scurt timp ,insa, se rupe filmul... deee ceee??? :-??? nu vom afla niciodata... sincer eu unul m-am cam saturat de mascarada asta,ok??? ce farmec are... ca in fiecare duminica sa umilesti echipe fffffff slabe si cand tragi linie...nu te alegi q nimic (cel putin comuna noastra... dar mai ales judetul) deci ... asaaaaa in concluzie... ce pot sa zic??? "ca astept cu nerabdare meciul de baraj de anul viitor si ca suntem cei mai tari si ca....=))" NUUUUUU PUNCT
    ORI SE VOR INVESTI BANI IN STADION PE PARCURSUL ANULUI PENTRU A PUTEA FI OMOLOGAT PT LIGA A 3-A...( astfel recapatandu-va din nou increderea...) ORI VETI FI INCURAJATI DE ACUM INCOLO DEEEE... GALERIA ADVERSA... E ALEGEREA VOASTRA...
    PANA ATUNCI ... LINISTE SI PACE HAAAU HAUUU HAAAUU :))

    RăspundețiȘtergere
  59. http://cseolicabaia.blogspot.com12 august 2010 la 09:19

    prietene de mai sus tu ai idee ce inseamna liga III din punct de vedere financiar??? sunt sigur ca nu....cand nu aveam echipa si luam cate o caciula de goluri nu era bine, acum cand avem echipa si castigam tot iar nu e bine, cred ca e cam multa ipocrizie aici.modernizarea stadionului pt omologare era poate cea mai usoara treaba dar pe langa asta mai erau de ex:grupele de copii si juniori obligatorii,salariile si primele jucatorilor,asigurarea unui mijloc de transport echipelor,o baza inchiriata pt antrenamente si multe altele care nu-mi vin in minte.toate acestea necesitau cateva miliarde bune iar in contextul actual de criza si neimplicarea sponsorilor locali era aproape imposibil de a activa in liga III.Obiectivul echipei in acesti ani a fost mentinerea sus a echipei la un nivel bun in asteptarea unor vremuri mai bune financiar care ar face posibila o eventuala participare in liga III.plus ca noi nu am avut galerie decat la baraj in rest erau doar sustinatori ai echipei in campionat.Pana una alta daca nu m-am facut inteles poti sa te duci sa incurajezi alta echipa din judet sau sa nu mai vii la stadion daca nu iti este suficient spectacolul oferit de CS EOLICA BAIA..
    PS:anul trecut a fost cea mai valoroasa echipa pe care a avut-o baia vreodata si dupa parerea mea nu cred ca vom mai avea vreodata o echipa atat de competitiva...

    RăspundețiȘtergere
  60. PAI ASTA INCERC EU SA TE FAC SA INTELEGI... EOLICA ESTE ECHIPA DE LOCURILE 3-4 IN LIGA A 3-A... SI NOI NE ZBATEM IN LIGA A 4-A CU ASA JUCATORI??????????? SUNT DEZAMAGIT ... CREDE-MA... NU MAI STIU CE SA CRED... BANUIESC CA SI IN ACEST AN ... AJUNGEM LA BARAJ SI... ????
    SI E GREU... AM VENIT LA APROAPE FIECARE MECI ...ECHIPA INTRADEVAR FACE SPECTACOL... INSA ARE VREUN FARMEC?????? cand sti ca tot acolo vei ajunge?????

    RăspundețiȘtergere
  61. http://cseolicabaia.blogspot.com12 august 2010 la 22:40

    eu stiu pontentialul echipei dar stiu si ca nu exista sprijin financiar necesar pentru liga a III a deocamdata.Noi speram in curand sa evoluam in liga superioara dar pentru asta este necesar sa fim acolo sus sa dominam fotbalul judetean si sa stam in pole position pentru a inta la C.nu ai ce sa crezi daca te ai pricepe putin la fotbal ti-ai da seama ce implica o prezenta in liga III si daca esti din Baia probabil stii ca oamenii nu se implica la echipa cu exceptia primariei si a sponsorului principal...pentru mine este o satisfactie castigarea campionatului judetean doi ani consecutiv in premiera pt comuna noastra si chiar are farmecm, pana la urma sa ne vedem de lungul nasului- o comuna de 3000 locuitori nu poate avea pretentii mai sus de C.Exceptia a fost stejaru si uite ca a fost foc de paie s-au intors si ei in judeteana.TRAGAND LINIE PERFORMANTELE ECHIPEI DIN ULTIMII 2 ANI MI SE PAR EXTRAORDINARE CU O DOMINARE RAR VAZUTA LA ACEST NIVEL SI CU DOUA ECHIPE FANTASTICE (2008-2009 SI 2009-2010)CASTIGAND DE DOUA ORI BARAJUL.
    PRIN URMARE O SA RAMAN SUPORTER FIDEL AL ECHIPE INDIFERENT CA VA JUCA LA D SAU LA C SI ASA AR TREBUI SA FACA TOTI CEI DIN BAIA.

    RăspundețiȘtergere
  62. gata... am inteles... m-ai convins :))
    ai dreptate ca trebuie sa ne mandrim cu asa echipa si trebuie sa i sustinem in continuare...sa fi sigur ca atunci cand rivalele au auzit ca tot aici evoluam au incremenit :))
    ASA CA... FORTZA EOLICA
    stiu ca pe 5 septembrie incepe campionatul...
    imi poti spune cu cine avem primul meci???

    RăspundețiȘtergere
  63. http://cseolicabaia.blogspot.com13 august 2010 la 11:05

    stiu ca incepe in septembrie dar deocamdata nu se stie inca nici componenta campionatului fiind pana in prezent 13 echipe inscrise din care lipsesc surprinzator Macin si Isaccea.Vom vedea ce va fi...fortza eolica

    RăspundețiȘtergere