miercuri, 15 iunie 2011

Baraj - am spulberat si Calarasiul...











A venit si ziua cea mare barajul de promovare impotriva campioanei judetului Calarasi si anume Venus Independenta.Gazda acestui meci a fost judetul Constanta mai precis renumitul stadion "Farul".Ceea ce presimteam s-a adeverit echipa noastra castigand detasat la un scor categoric.Cu un public numeros, cum nu s-a mai vazut din pacate de mult pe stadionul Farului, echipa noastra s-a simtit ca acasa sustinuti de peste 300 de suporteri din Baia si multi altii din Constanta.O parte din jucatorii nostri erau familiarizati cu terenul, tinand cont ca Lungu a fost capitanul Farului in liga I in una din cele mai bune echipe ale Farului iar R.Oprea era titular in aceiasi echipa la 20 de ani.
Incepem meciul in formula:
Nicolov,Ciobanu,Petre,Posirca,Toader,Anghel,Oprea,Lungu,Caluda,Curumi,Stere
Incepem meciul cu o posesie buna si impingem jocul spre careul calarasean.Apare si prima ocazie mare a echipei noastre Curumi trimitand o scarita peste portar care trece insa pe langa poarta.Continuam sa dominam jocul la mijlocul terenului, S.Toader patrunde pe partea dreapta,trece de un adversar, centreaza in fata portii de unde portarul advers nu reuseste sa respinga balonul care ajunge la Stere si scorul devine 1-0.Echipa se dezlantuie si ataca poarta Venusului, iar golul doi vine inevitabil cu un sut in vinclu de la 20 m al lui S.Toader 2-0.La acest scor oprim putin motoarele si Independenta are prima ocazie la poarta noastra din care reusesc sa si inscrie 2-1.Este doar un foc de paie baietii nostri trec dinou la carma jocului si Stere este faultat clar in careu.Arbitrul nu sta pe ganduri si dicteaza 11m pentru echipa noastra.Executa foarte bine si inscrie R.Oprea 3-1.Calarasenii sunt nevoiti sa iasa la joc si la una din putinele ocazii lovesc bara transversala.C.Petre nu se lasa mai prejos si loveste si el transversala din lovitura libera.Adversarii sunt la pamant si dupa o pasa excelenta a lui Oprea, Curumi scapa singur cu portarul pe care il dribleaza si inscrie cu poarta goala 4-1.Acesta a fost scorul pauzei.
Din pacate incepem repriza secunda cu o veste proasta, atacantul nostru D.Curumi se accidenteaza si in a doua repriza locul lui in atac este luat de Dimcica.Incepem repriza secunda luand de sus adversarul dupa o prima repriza excelenta si acest lucru ne costa, la doar doua minute dupa pauza adversarii inscriu cu un sut slab de la 20 m dupa o plasare slaba a portarului nostru.Are loc o cadere in jocul echipei noastre cateva minute si jocul nu mai are acelasi ritm din prima repriza.Pe fondul acestei caderi Independenta reduce din handicap dupa un marcaj slab al fundasilor nostri si galeria calaraseana incepe sa spere.Insa experienta echipei noastre isi spune cuvantul si incepem sa punem dinou stapanire pe mijlocul terenului, Oprea si Lungu facand o treaba foarte buna.Dupa incursiune a capitanului Caluda pe partea stanga si o centrare foarte buna Dimcica aduce liniste si inscrie pentru 5-3.Din acest moment adversarii clacheaza si victoria nu ne mai poate scapa.Atacam poarta adversa si dupa o centrare buna a lui Oprea Stere inscrie golul sase cu un voleu spectaculos 6-3.In teren intra G.Stan,Guliu si Nane inlocuindu-i pe Toader,Caluda si Stere.Deja in tribune este atmosfera de sarbatoare si echipa noastra face si spectacol Oprea lovind transversala cu un sut violent.Nane are si el un sut bun din unghi insa portarul advers scoate peste poarta.De semnalat ar mai fi o interventie buna a lui Nicolov la o patrundere a atacantului calarasean.Meciul se incheie cu scorul de 6-3.
De precizat ca la sfarsitul meciului oficialii de la Independenta au avut nesimtirea de a depune o contestatie pentru nereguli numai de ei stiute, dar "hotul striga hotul" in echipa Independenta evoluand doi jucatori cu DUBLA LEGITIMARE care sambata joaca la Independenta si duminica la Dunarea Ostrov (Constanta).Este vorba despre Claudiu Baraitaru si Mihai Constantin acesta din urma fiind si titular.RUSINE Independenta pentru lipsa de fairplay nu au stiut sa recunosca superioritatea adversarilor.FELICITARI CAMPIONILOR !!!

41 de comentarii:

  1. sper k la anu sa juktzi in sfarsit in liga a III-a...dar am o vaga presimtzire k iar vindetzi locul:(...pacat pt jucatori.

    RăspundețiȘtergere
  2. toata lumea de la echipa vrea asta...daca gasim si sustinerea necesara cu siguranta vom merge mai departe.Deocamcata sa savuram al treilea baraj castigat consecutiv...

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi se pare imposibil ca nu puteti evolua in liga a 3-a desi ati castigat 3 baraje consecutive. Daca o sa continuati tot asa "savurarea" acestor performante fara a evolua in liga a 3-a nu o sa mai fie ceva cu care sa va laudati. Probabil e provocare prea mare pentru o comuna ca a voastra.

    RăspundețiȘtergere
  4. Iar iti place sa te bagi in seama aiurea, se pare ca inca iti mai lingi ranile dupa umilinta de acum un an.Dar cred ca ti-ai mai alinat-o putin acum cand ai vazut ca au patit-o si altii.Lasa-ne pe noi sa ne bucuram de castigarea barajului si a campionatului si bucura-te si tu de locul 7 pe care ati terminat si de 7-0 ala din cupa sau unde l-ati luat...tineti-o tot asa.

    RăspundețiȘtergere
  5. 6-3... sau altfel spus: ,,Ne-am pishat pe ei"

    RăspundețiȘtergere
  6. cand este finala cupei romaniei pe judet????? sambata sau duminica?

    RăspundețiȘtergere
  7. sambata la stejaru

    RăspundețiȘtergere
  8. La venus independenta joaca si bujanschi george,jucator dublu legitimat,are o legitimatie vizata pe 2010 la ajf ialomita, si una la ajf calarasi vizata tot pe 2010.Iar in fisa sportivului sa vedeti transferuri in aceasi zi si multe stersaturi.daca vreti va pot da aceasta legitimatie si fisa jucatorului.

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitari eolica baia din partea judetului calarasi.Va multumim!

    RăspundețiȘtergere
  10. ba tu ala care ai scris de bujanschi sti ca ai supto odata ca ai umblat cu falsuri acum iti dau la muie invidiosule tot venus o sa domine si anul acesta campionatul asa mergi la culcare obositule stiu de unde esti

    RăspundețiȘtergere
  11. Este ca si cum ati juca pt nimic mai mult decat locul 1 cu care vati obisnuit, sper sa puteti intra in C sa vedem cum va descurcati.Deci nici anul asta nu intrati in C?

    RăspundețiȘtergere
  12. ai supto tu cu mata si cu tactu si sa ma pis pa voi, de prosti ca bine va traso eolica baia cu 6-3.ba sa-i zici lu tactu si sa-i dau lu mata la muie.asa jucati voi cu jucatori dublu legitimati si mai vreti si in c.muieee venus.

    RăspundețiȘtergere
  13. avem legitimatia lui bujanschi,in original. o punem la dispozitia clubului eolica baia.

    RăspundețiȘtergere
  14. venus echipa rusinii,3 jucatori pe fals cu aprobarea lui cataros.

    RăspundețiȘtergere
  15. pentru cei de la Venus care mananca aiurea sa intre pe ziarul TELEGRAF de Cta si in stanga sus la arhiva sa intre pe editia din 8 iunie 2011 sa vada la rubrica sport cum jucatorii lor Baraitaru si Constantin inscriu pentru Ostrov in meciul cu Aliman.RUSINEEEE au mai fct si o contestatie aiurea dupa ce s-au fct de ras...

    RăspundețiȘtergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  17. :)) oriqum... degeaba se cearta ei aici... baia este castigatoarea si gata... si pentru cine vrea rezumatul partidei intrati pe linkul asta http://www.reporterntv.ro/stire/spectacol-total

    RăspundețiȘtergere
  18. EXCLUSIV
    Eolica 2010 Baia a avut castig de cauza la contestatia depusa de Venus Independenta.
    Situatia este urmatoarea: dupa cedarea locului de anul trecut celor de la Corvinul Hunedoara prin fuzionare, echipa si a schimbat denumirea in Eolica 2010 Dobrogea Baia.Au fost depuse actele pentru obtinerea CIS (certificat de identitate sportiva) iar in urma cu 3 saptamani am primit un act de la judecatorie pe care oficialii nostri l-au depus la FRF,act care ne permitea participarea la baraj.
    Inca o dat felicitari Eolica si rusine Venus care au jucat cu jucatori pe fals si au mai si contestat.

    RăspundețiȘtergere
  19. Felicitari Eolica pentru victorie. Era clar ca sunteti echipa mai buna, mai experimentata. Stiti bine insa ca situatia echipei voastre este doar tolerata de Federatie asa...pana se calmeaza lucrurile?!? Locul este deja antamat de Afumati parca? Spun bine? am spus si eu la nimereala o echipa...Se pare ca ei au oferit suma corecta solicitata de conducerea echipei voastre. Nu a oprit nimeni echipa voastra sa faca contestatie, cum aveati dreptul si de asemenea, era dreptul celor de la Venus sa faca acea contestatie. Repet situatia echipei vostre este doar tolerata de Federatie pentru a nu recunoaste ca a facut o eroare. Cred ca este mai bine sa pierzi un asemenea meci decat sa castigi de 3 consecutiv si ai tai sa vanda locul, mult mai frstrant nu?

    RăspundețiȘtergere
  20. Mai ionut tu te-ai uitat prea mult la filme, cam suferi de scenarita.Tu deja stii la ce echipa vindem locul,tu le stii pe toate.Numai la noi nu se uita Mircea Sandu sa ne tina pe noi in brate.Tin sa te anunt ca in situatia Eolicii se mai afla multe echipe care au dat barajul, iar FRF le-a dat dreptul tuturor inclusiv Eolicii sa joace barajul.Te asigur eu ca nu e nimic frustrant in a castiga 3 ani consecutiv campionatul si barajele si sa vinzi locul din lipsa de sprijin financiar.Mult mai frustrant este sa castigi un campionat si sa vii sa te faci de cacat la baraj sa iei o caruta de goluri.

    RăspundețiȘtergere
  21. bai ionut... deabea acum imi dau seama... tu ar fi trebuit sa regizezi toata seria saw ;)

    RăspundețiȘtergere
  22. Vedeti mai baieti pana si replicile voastre sunt ale unor oameni frustrati. Stati linistiti ca si Venus acum cativa ani trebuia sa promoveze si au cedat locul, cunoastem si reversul si este mai deranjant. Acum, cel putin, ne-a batut o echipa mult mai buna. Dar cum naiba se face ca o echipa asa buna cu jucatori valorosi nu promoveaza, pardon nu vrea sa promoveze? Nu poti sau, pardon, nu vrei in liga 3, stai nene acasa nu mai face valuri. Vorbim peste putin timp sa vedem cine face "scenarii" cum spunea un inteligent mai sus. Si ma bucur ca ai amintit filmul Saw, dar nu cred ca l-ai vazut, este interzis celor fara buletin.

    RăspundețiȘtergere
  23. esti foarte glumet ionut... ai un simt al umorului foarte bine dezvoltat... but "i want to play a game": imagineaza-ti ca data viitoare cand vei mai posta comentarii aici,la ore tarzii pentru tine (cum ar fi ora la care ai postat comentariu(14:18),ora la care stim cu totii ca cei de scoala primara ar trebui sa doarma),te vei trezi cu o palma dupa ceafa de la "mamica ta" pentru ca nu te odihnesti, pentru ca mai apoi sa fi apt sa scri din abecedar...
    si stai tu linistit ca am si buletin si am vazut si saw... asa.. daca te intereseaza :))
    hai salut si sa traiesti 752 de ani

    RăspundețiȘtergere
  24. fortza eolicaaaaaaa eolica baia-granitul babadag 5-2 in finala cupei romaniei,felicitari baieti

    RăspundețiȘtergere
  25. ionut treci imediat la culcare ca s-au impartit pijamalele.Eu nu inteleg ce cauti tu pe acest blog si te chinui sa scrii cate 10 randuri...sa fie oare frustrarea din tine? Ne-ai luat pe toate partile ca ne tine federatia, ca tu stii cui vindem locul,ca tu stii ce manevre facem noi...ia mai dute tu in p..a noasta astia din Baia si vezi-ti de temele tale de vacanta...sa nu te mai prind pe aici.

    RăspundețiȘtergere
  26. Pt. EOLICA BAIA care vorbeste aiurea: e adevarat ca am terminat pe 7 insa la noi in iarna a plecat jumatate de echipa iar in retur am evoluat meci de meci cu 4-5 juniori in primul 11,avand un lot de 14 jucatori. In ceea ce priveste cupa sa stii ca in retur am batut acasa cu 1-0 pe cei de la Axintele care au promovat in liga a 3-a si care spre deosebire de voi chiar o sa joace in al 3-lea esalon fotbalistic.

    RăspundețiȘtergere
  27. mai T.G.B. crezi ca ne mai intereseaza tandareiul.. sa fiti sanatosi si bafta in continuare

    RăspundețiȘtergere
  28. ptr T.G.B: 1,2,3... MUUUIEEE TANDAREI!!!

    Ba sclavilor, nu v-au ajuns 8 boabe? Anu' trecut meciul Baia 8-2 Tandarei a inregistrat cea mai mare diferenta de scor din meciurile de baraj pe tara! Cu alte cuvinte, v-am facut de rahat pana peste nas!!! Taceti in plm din gura de coloratzi, mai si comentati dupa rusinea administrata.

    RăspundețiȘtergere
  29. Este adevarat ca Baia a pierdut meciul de Cupa cu Babadagul in urma unei contestatii? Am inteles ca Halep n-ar fi avut drept de joc, iar juniorul Tudorancea avea sub 14 ani.

    RăspundețiȘtergere
  30. http://www.obiectivtulcea.ro/stirile-zilei/21125-lovitur-de-teatru-in-fotbalul-judeean-cupa-merge-la-babadag.html

    RăspundețiȘtergere
  31. Baieti se pare ca neregulile se tin lant la voi acolo. Acum este clar ca nu aveati drept de joc nici la baraj. Cred ca cei din conducerea voastra nu cunosc regulamentele, altfel nu se explica 2 gafe mari in decurs de 4-5 zile. Rusinica...Si repet pacat de echipa.

    RăspundețiȘtergere
  32. Pt "Anomim" colorata e "ma-ta" daca vrei sa ma cobor la nivelul tau ... stai linistit ca nu se incheia 8-2 daca jucam 11 tot meciul. Daca ai fost la meci( in caz ca ai avut cu ce) ai vazut ca din min 15 la scorul de 2-1 pt voi noua ne-a fost eliminat un jucator (nemeritat) deoarece brigada voastra dobrogeana (din ct) a avut grija. Eu nu spun ca nu ne-ati fi batut si 11 la 11 dar diferenta nu era asa mare. Oricum la ce folos castigati voi barajele daca nu sunteti in stare sa jucati in liga a 3-a. E ca si cum doar te-ai masturba (adica sa ti-o iei la laba,tu stii mai bine) fara sa vezi o femeie toata viata. Pacat de echipa aia ca multi dintre spectatorii vostrii sunt niste tarani cocalari fara 8 clasa. Eu am crezut ca mai putem comunica pt ca erau vreo 2 baieti cu care aveai ce vb dar vad ca se baga in discutie si d'alde tine ca nu-mi dau seama cum au descoperit Internetul. Ti-am mai explicat si faza cu tiganii (pt ca vad ca o tii langa): tigani gasesti oriunde (sunt multi si la Calarasi insa vad ca lor nu le zici nimic) in tara asta(si la voi in sat probabil) si iti pot demonstra ca cei din Tandarei (tiganii) nu au nicio treaba cu fotbalul (verifica pozele de la baraj si daca vezi un tigan in tribuna de la Tandarei eu il mananc). Cizeleaza-te!!! asta e sfatul meu!

    RăspundețiȘtergere
  33. Terminati fratilor cu injuriile ca nu-si au rostul.A trecut un an de la barajul cu Tandarei si inca se mai rascolesc faze de atunci.Ce a fost a fost...Eolica va merge mai departe chiar daca unora li se pare inutil sau altora frustrant.Deocamdata Eolica este o echipa care face o figura frumoasa in campionat cum nu a mai facut-o niciodata in istoria comunei.Si in momentul acesta atat este puterea unei comune de 3000 de locuitori.Din exterior multi sunt viteji si isi dau cu parerea dar 90 % habar nu au ce vorbesc cu atat mai mult situatia particulara de la Baia.
    Si ca sa nu mai vina unul si altul sa-si dea cu parerea Eolica Baia are sponsorul principal Eolica Dobrogea, Primaria si inca un sponsor local.In rest nimeni nu se implica la echipa pe partea financiara, doar vorbe.

    RăspundețiȘtergere
  34. mai TGB las-o balta... ne-am injurat destul acum un an pe tema galeriilor.Multi dintre oamenii aflati in tribuna noastra erau trecuti de prima tinerete si au venit sa vada un meci frumos de fotbal... o buna ocazie sa se relaxeze... cat despre cei care va injurau(un grup de 10-20 de "smenari") atat i-a dus capul... asta e.Au reactionat si ei instinctual vazand galeria voastra,pentru care tin sa va felicit chiar si acum.Si da...au fost multi oameni simpli care nu au studii superioare,dar au stat linistiti fata de acel grup de "ultrasi turmentati" de la noi :))
    Asa ca nu mai generaliza...

    RăspundețiȘtergere
  35. Vad ca mai sunt si oameni cu care se poate conversa...asa mai merge...Va multumesc pt aprecierile referitoare la publicul nostru si tin sa va spun ca anul acesta campioana judetului nostru a jucat meciul de baraj intr-o astmosfera adormitoare deoarece nu a beneficiat de un public ca cel de anul trecut(va includ si pe voi). Eu sincer doream sa mai tinem legatura chiar daca intre noi a luat nastere o rivalitate :P. Pana la urma o sa jucati in liga a 3-a sau nu? Va salut!

    RăspundețiȘtergere
  36. Chiar nu ne face placere sa avem discutii care degenereaza in injuraturi sau jigniri.Inca nu se stie nimic in privinta ligii a III a.dupa parerea mea nu se va merge mai departe pentru ca nu sunt bani suficienti si nu se implica cam nimeni.numai bine

    RăspundețiȘtergere
  37. Pacat ca fotbalul din aceasta zona a tarii (TL,CT,IL,BR,CL) este la un nivel atat de scazut.poate ca suntem de vina cu totii...si noi ca suporteri prin mentalitate dar si conducatorii cluburilor sau autoritatile locale(incapabile sa faca proiecte prin care sa aduca bani).Poate la anul o sa fie mai bine :P.

    RăspundețiȘtergere
  38. clar este vina autoritatilor locale... suporterii depun o mare investitie sufleteasca,asta este,nu vezi ce inseamna romania? doar usi inchise... ne multumim cu ce avem :p
    multa bafta in sezonul viitor pentru tandarei si pentru eolica(indiferent in ce esalon va evolua)

    RăspundețiȘtergere
  39. Probabil la voi amaraciunea este si mai mare, fiind oras cu putere financiara incomparabila cu cea din comuna noastra, dar asta este o chestie generala in tara.La noi autoritatile locale se implica destul,aducand si sponsorul principal al echipei "Eolica Dobrogea".Noi suntem constienti insa ca la Baia se va vorbi despre fotbal de liga III atunci cand sponsorul de mai sus va incepe montarea turbinelor eoliene si inceperea productiei.Momentan in stadiul de avize nu le putem cere mai mult.Bafta mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  40. @BAIA
    Vorbesti sa te afli in treaba.Daca nu erau autoritatile locale in persoana primarului nu aveam noi o asemenea echipa niciodata probabil nici macar inscrisa in campionat.Trebuie sa te duca putin capul sa dai vina pe autoritati cand echipa a castigat campionatul de 3 ori consecutiv in cazul in care orase ca Isaccea,Sulina nici macar nu au echipe si Macinul si Babadagul se zbat in a doua jumatate a clasamentului.Probabil esti vreun gica contra frustrat.

    RăspundețiȘtergere