sâmbătă, 4 iunie 2011

Baraj contra Venus Independenta...

Astazi s-a stabilit adversara Eolicii in meciul de baraj pentru accederea in liga a III a.Acesta este Venus Independenta care in urma cu cateva ore a devenit campioana judetului Calarasi invingand in finala pe Progresul Fundulea cu scorul de 3-1.

Astfel pe 15 iunie 2011 la ora 17:30 in judetul Constanta se va disputa:

EOLICA 2010 BAIA (TL) vs VENUS INDEPENDENTA (CL)

9 comentarii:

  1. am auzit ca cei de la venus independenta au o echipa tanara si sunt destui de buni.eu cred ca o sa fie un meci destul de greu impotriva lor si nu cred ca se compara cu tandarei.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu a spus nimeni ca sunt precum cei din tandarei, este o echipa de renume in liga calaraseana si este campioana, nu are cum sa fie o echipa slaba.Eu am incredere in echipa noastra pentru ca avem jucatori care au jucat mult mai sus decat nivelul acesta...vom vedea ce va fi.

    RăspundețiȘtergere
  3. suporterii venusului6 iunie 2011 la 19:29

    sintem o echipa tanara si ambitioasa dar am auzit ca eolica are in componenta jucatori de valoare care au activat in liga II liga I dar nu ne dam batuti si credem in sansa noastra pina la capat asa ca va multumim ca a-ti spus inainte de finala judeteana a-ti spus ca vreti sa jucati cu noi ne vedem la baraj.

    RăspundețiȘtergere
  4. noi am vrut sa jucam barajul cu Venus pentru ca exista anumite asemanari intre cele doua echipe (sunt comune cu aprox 3000 locuitori,se vede interesul pentru fotbal in aceste localitati,au blog ambele echipe, sunt echipe titrate in judetele lor Baia cu 3 titluri si Independenta cu 5, si probabil ar mai fi si altele)Speram sa ne vedem la baraj intr-o atmosfera de sarbatoare si spectacolul sa primeze.

    RăspundețiȘtergere
  5. Calarasiul e un judet care, teoretic, ne este net inferior! Baia are o echipa mai experimentata, mai completa, dar entuziasmul e de partea lui Venus. Daca Baia joaca la 100% din capacitate, e clar ca n-au cum sa piarda.

    RăspundețiȘtergere
  6. poate nu mai vindeti locu

    RăspundețiȘtergere
  7. salut, cumva joaca pitu la voi?

    RăspundețiȘtergere
  8. nu.pitu nu joaca si nici nu a jucat la Baia vreodata.

    RăspundețiȘtergere
  9. 6-3... sau cum s-ar mai spune: ,,Ne-am pishat pe ei!"

    RăspundețiȘtergere