miercuri, 18 mai 2011

Posibili adversari la BARAJ

Dupa ce duminica am reusit sa castigam matematic Campionatul ligii a IV a Tulcea, lucrul care ne intereseaza acum cel mai mult este echipa cu care vom juca barajul de promovare pentru liga a III a.

Sa vedem ce posibili adversari gasim la judetele invecinate:

CONSTANTA - Pe primul loc in judetul din sud se afla campioana de anul trecut CS Pestera care are 8 pct avans fata de locul doi CS Agigea.

IALOMITA - Judetul cu care ne-am intalnit la ultimul baraj (Victoria Tandarei) o are in frunte pe Viitorul Axintele care este deja campioana avand un avans de 12 pct fata de Abatorul Slobozia.

BRAILA - Un ascendent moral avem si asupra judetului de peste Dunare dupa barajul castigat acum doi ani in dauna celor din Ianca.Pe primul loc in clasament se afla Conpet Ciresu la 5 lungimi de Victoria Traian.

GALATI - Desi se pare ca judetul acesta este "promis" Prahovei, trebuie sa il luam totusi in calcul.Aici pe primul loc se afla Metalul Toflea urmata la 6 pct de campioana de anul trecut Avantul Vanatori.

CALARASI - In Calarasi lupta este departe de a fi incheiata in playoff luptandu-se 4 echipe :Dalga,Sohatu,Venus si (Fundulea sau Curcani).

ILFOV - Aici pentru un loc la baraj se lupta CS Afumati si Lindab Stefanesti despartite de doua puncte.

BUCURESTI - Liga a IV a din capitala este nedecisa in playoff luptandu-se : Concordia Chiajna II,Unirea Tricolor,Progresul Cernica,Mircea Eliade,Metaloglobus si Viitorul Jilava.


Personal as prefera sa evitam in primul rand Ilfov si Bucuresti si mi-ar surade Braila, Galati sau Calarasi.

16 comentarii:

  1. fundulea-curcani 5-0 s-a calificat fundulea (calarasi)

    RăspundețiȘtergere
  2. Iarasi jucam baraj, iarasi castigam si iarasi ramanem in Liga a IV-a... aceeasi poveste.

    RăspundețiȘtergere
  3. si ai vrea sa jucam si sa terminam pe locul 10???? eu zic ca e mai bine asa...totusi sa castigi campionatul de 3 ori consecutiv nu e la indemana oricui.pana la urma trebuie sa ne vedem de lungul nasului.

    RăspundețiȘtergere
  4. pozteza clasamentu la juniori corect!

    RăspundețiȘtergere
  5. dak ai pune si golgeterii de la juniori ar fi perfect

    RăspundețiȘtergere
  6. cred ca anul asta vantul o sa bata dinspre sud...in scurt timp o sa aflam judetul cu care ne vom confrunta.Un lucru e clar nu putem cadea cu judetele cu care am jucat in ultimii 2 ani (IALOMITA SI BRAILA)

    RăspundețiȘtergere
  7. Degeaba ati castigat de 3 ori campionatu in tulcea , daca ati juca in constanta ati fi pe locul 7 8 nici play off nu l-ati prinde.

    RăspundețiȘtergere
  8. anonimule campioana Constantei (Pestera) a pierdut barajul anul trecut cu necajitii aia de la Vanatori...asa ca mai lasa-ne cu logica asta de semianalfabet.Dupa gandirea ta simpla putem spune si noi ca daca, campioana Constantei juca in Ilfov sau Bucuresti era pe locul 10.

    RăspundețiȘtergere
  9. este adevarat ca am cazut cu judetul calarasi la baraj?

    RăspundețiȘtergere
  10. din ce vb gura targului asa ar fi..dar oficial se anunta pe 3 iunie meciurile de baraj.

    RăspundețiȘtergere
  11. si meciul de cupa este pe 19 iunie?

    RăspundețiȘtergere
  12. la calarasi se joaca venus independenta-progresul fundulea in finala

    RăspundețiȘtergere
  13. clasamentu la juniori dak se poate punetil corect va rog...si felicitari ambelor echibe...juniori si seniori:X

    RăspundețiȘtergere
  14. la juniori va castiga Somova campionatul cum e normal daca nu fac vreo magarie lipovenii cum au facut pana acum..si daca vom juca 11 vs 11 nu 11 vs 14 ;)

    RăspundețiȘtergere
  15. pana cand nu va fi dat un clasament oficial de la AJF pt juniori nu il pot actualiza pe cel de pe blog pentru ca este foarte greu sa fac rost de toate rezultatele juniorilor.

    RăspundețiȘtergere
  16. campioana la juniori cn a iesit??

    RăspundețiȘtergere