luni, 21 martie 2011

Rezultatele etapei a 12 a

TRIUMF CERNA - ARRUBIUM MACIN 4-1
GRANITUL BABADAG - UNIREA CASIMCEA 1-0
EOLICA BAIA - TRACTORUL HORIA 7-2
PESCARUSUL SARICHIOI - L.SL.CERCHEZA 0-2
FL.M.KOGALNICEANU - RAZELM JURILOVCA 1-3
NATIONAL SOMOVA - SAGEATA STEJARU 5-1

4 comentarii:

  1. a zis un delegat la alegeri ca daca iese badea presedinte nimeni no sa bata pe granitul si baia.a avut dreptate.noi casimcia deja am simtit pe pielea noastra duminica la babadag.arbitru a nea dat un rosu iar granitul a marcat din ofsaid.domnule badea rusine.daca nu luati masuri o sa patiti ca meregiu.

    RăspundețiȘtergere
  2. mai baiatule mai intai ar trebui sa mai mergi pe la scoala si sa inveti sa scrii corect gramatical...dupa aceea sa inveti sa vorbesti despre echipa ta nu despre alte echipe...si in al treilea rand Eolica Baia are 30 de meciuri consecutive numai cu victorii nu a pierdut de 2 ani un meci, nu are nevoie de arbitri pt a castiga.

    RăspundețiȘtergere
  3. baia nu are nevoie ptr meciurile ei de arbitrii dar la granitul _ casimcia avea nevoie de victoria granitului.cooperativa a intrat in actiune.la anul sa se faca 2 serii.in prima sa joace granitul cu baia si in cealalta restul echipelor.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu ai nicio logica in ceea ce spui, noi eram pe primul loc si inaintea etapei din weekend asa ca nu mai vb prostii ca nu aveam nevoie de niciun ajutor. Baia are o echipa mult prea buna ca sa se preteze la jocuri de culise, uitati-va pe linia de clasament si o sa intelegeti...invidia e mareeeeeeeeeeeee

    RăspundețiȘtergere