marți, 31 august 2010

Etapa a doua a Cupei Romaniei faza judeteana

Dupa tragerea la sorti s-a stabilit programul etapei a doua din Cupa Romaniei faza judeteana:

GRANITUL BABADAG - TRACTORUL HORIA
TRIUMF CERNA - CS EOLICA BAIA
RAZELM JURILOVCA - SAGEATA STEJARU
ARRUBIUM MACIN sta.

7 comentarii:

  1. salutareeee!!! ce fac copiii??? cum e sa joci in divizia c????:))))) am vazut ca ati obtinut rezultate spectaculoase in amicale, pe stadionul "unde s-a jucat barajul cu tandarei" dupa cum ne "intepa" nusy cel voinic:))). ba sincer imi pare rau ca nu jucati si voi in divizia c :)))) plang nu mai pot:)))). doream sa ne gasim in deplasarea pe care o faceati la slobozia ca sa ne ne cunoastem mai bine.

    ultras T.G.B

    RăspundețiȘtergere
  2. nusy astept raspunsul tau la aceasta ofensa de mai sus pe care v-am adus-o. sper ca ai vazut si tu pe unde se pun cratimele(liniutele) astea.

    ultras T.G.B

    RăspundețiȘtergere
  3. http://cseolicabaia.blogspot.com2 septembrie 2010 la 10:06

    daca stau sa ma cobor la nivelul tau inseamna ca nu ma respect, asa ca sa fii sanatos si mergi inainte cu "galeria" ta....

    RăspundețiȘtergere
  4. mai TGB ... in viata asta nu se stie niciodata...poate ne vom intalni pe undeva... pe vreun stadion... ca asa nu are farmec din fata monitorului... acolo toti sunteti viteji si curajosi...chiar as dori sa ne intalnim odata... sa punem la punct niste chestii... am crezut ca incetati cu prostiile... sa te vad cat de viteaz esti fata in fata...
    hai pa pa... saluta TGB din partea mea

    RăspundețiȘtergere
  5. ba sincer noi n-am avut echipa competitiva dar voi v-ati facut de ras neindeplinind conditiile cerute de esalonul 3. m-a deranjat ca lasati pe aici comentarii gen: noi avem fata de divizia c, s.a.m.d. noi am schimbat echipa si conducerea si se pare ca lucrurile merg foarte bine;cine stie poate jucam din nou la vara barajul pentru promovare. oricum anul asta a fost de toata jena pentru ca nicio echipa nu avea bani sa supravietuiasca in divizia c. si pentru ca o adevarata GALERIE isi respecta adversarul, va salut si daca vreti tinem legatura din cand in cand.

    ultras T.G.B.

    RăspundețiȘtergere
  6. http://cseolicabaia.blogspot.com3 septembrie 2010 la 13:29

    Ceea ce faceti voi acolo la Tandarei va priveste, la fel cum ne priveste si pe noi situatia de la Baia,dar afirmatii de genul "v-ati fct de ras neindeplinind conditiile cerute de esalonul 3" mi se par chiar stupide.Pur si simplu, pe romaneste nu erau bani de C.Nu vad unde ne-am fct de ras in conditiile in care nici jumate din echipele care au castigat barajele nu joaca acum in liga III.Sa nu mai zic de echipele mari din Rom. gen Urziceni,Farul,Arges,Iasi etc.Aste sunt vremurile e greu la toate nivelurile fotbalistice de la liga V pana la liga I.

    RăspundețiȘtergere
  7. poate la anu' o sa aveam bany sa juam in liga 3
    eu zic ca bany au fost da a avut conducerea echipei "grije" de ei
    pacat dar astea este realitatea nu am avut bany de c
    respect ptr utrasi din tandarei(torcida)

    RăspundețiȘtergere