sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Etapa 13 - infrangere categorica...

Spre finalul campionatului ne-am deplasat la Berceni pentru meciul cu ACS, o echipa cu pretentii si cu o baza sportiva de invidiat.Cu un lot decimat de accidentari si suspendari am incercat sa obtinem un rezultat bun, insa de data aceasta nu ne-a iesit.Ghinionul s-a tinut de noi pana in ultima clipa,golgeterul Stere accidentandu-se la incalzire.
Prima repriza echipa noastra a fost clar peste adversar, dominand jocul si ratand trei ocazii foarte bune prin Dan,Curumi si Oprea.
In repriza secunda improvizatiile din echipa noastra si lotul foarte restrans-doar trei schimbari- au facut ca echipa noastra sa cedeze.Am inceput repriza secunda bine si timp de 15 min am fost prezenti in jumatatea gazdelor, insa de atunci totul s-a prabusit.Gazdele inscriu de doua ori din doua cornere (la unul din ele clar fault in atac nesanctionat de arbitru) dupa asezari defectuoase ale echipei noastre la fazele fixe.Gazdele mai inscriu o data tot in urma unei centrari si scorul final este 3-0.
Un scor totusi prea mare dupa aspectul jocului, diferenta fiind facuta la finalizare.Amintim ca in aceasta partida nu au putut evolua: Tudorache,Sandu,Stere,Banoti,Lungu.
Eolica Baia: Vlas,Suta,Pascovici,Naziru,Taralunga,Ciobanu,Petre,Oprea,Chirila,Dan,Curumi
Au mai intrat: Dragut,Stan,Caluda

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu