duminică, 10 aprilie 2011

Etapa 15 - cel mai bun meci al returului....

In aceasta etapa intalnim pe teren propriu pe Pescarusul Sarichioi echipa ce a zdrobit etapa trecuta pe Jurilovca.La aceasta partida lotul echipei noastre a fost de doar 13 jucatori avand doar doua rezerve.Antrenorul Guliu,jucatorii Petre C. si Toader S. sunt plecati in Turcia la un turneu de old boys, F.Lungu si juniorul Tudor absenti cu probleme de sanatate.
Incepem partida in formula: Nicolov,Ciobanu,Posirca,Oprea,Podeanu,Halep,Caluda,Curumi,Anghel,Stere,Dimcica Incepem meciul in atac cu posesie indelungata si dupa cateva interventii bune ale portarului oaspetilor Caluda inscrie cu un sut frumos la vinclu 1-0.Dominam in continuare si golul vine firesc inscris de Dimcica 2-0.Scorul pauzei este reusit de Oprea care inscrie cu o lovitura de cap 3-0.
In repriza secunda se fac si cele doua schimbari intra in teren Cristoiu si Manac in locul lui Dimcica si Nicolov.Practicam acelasi joc bun de pase cu posesie indelungata si ocazii multe.Inscriem pentru 4-0 prin acelasi Caluada dupa o pasa venita de la Curumi.Incepe ploaia insa asta nu-i impiedica pe jucatorii nostri sa mai inscrie prin Stere 5-0.Ultimele goluri ale partidei sunt inscrise de Curumi care inchide tabela 7-0.
Un fapt ciudat la aceasta partida este fluierarea sfarsitului partidei in minutul 75 fara nici un fel de explicatie din partea centralului constantean Veli Selatin.Probabil i-a stat ceasul:))

Echipa de juniori a remizat scor 1-1 dupa ce au ratat foarte multe ocazii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu