luni, 10 septembrie 2012

Etapa 3 - prima victorie pentru Hamangia...

Etapa a treia din campionatul judetean a adus la Baia pe Tractorul Horia, o echipa de tineri care se apropie de media de varsta a echipei noastre.Hamangia se afla inca in cautari de formule de start si relatii de joc.Fata de prima etapa au mai aparut cateva transferuri, iar antrenorul Faitas incerca sa-si cunoasca elevii noi.
Incepem meciul bine si dupa un inceput de joc incalcit avem prima mare ocazie ratata de atacantul nostru din 6 m.Dupa cateva minute Mazilu rateaza inexplicabil din 3,4 m cu poarta goala si tot el isi creaza o buna oportunitate dupa cateva minute insa suteaza in portar.Insa cum se intampla in fotbal, unii cu ocaziile iar altii cu golurile,la primul sut pe spatiul portii, in urma unei lovituri libere de la 30 m oaspetii deschid scorul cu largul concurs al portarului nostru.0-1.
Dupa pauza echipa noastra iese mai motivata, antrenorul face schimbarile potrivite si ne apropiem de poarta oaspetilor mai periculos.Suntem privati de un 11 m clar la interventia asupra lui Grigore in careu, iar dupa cateva minute reusim egalarea in urma unei lovituri de cap plasate a capitanului Butusina.1-1.Oaspetii incep sa cedeze, echipa noastra rezista fizic mult mai bine fata de etapa trecuta.In urma unei lovituri libere de la circa 25 m localnicul Mihai Boruz executa plasat si duce Hamangia pentru prima data in avantaj 2-1.Dupa golul doi oaspetii cad definitiv si echipa noastra se arunca in atac.Dupa un "un doi" reusit intre Cristoiu si Gheorghita, ultimul finalizeaza cu un sut plasat si stabileste scorul final 3-1.
Concluziile dupa acest meci ar fi mai buna rezistenta fizica fata de meciul din etapa trecuta insa mai este mult de acumulat si la acest capitol, iar in al doilea rand faptul ca am intalnit una din echipele modeste ale campionatului,rezultatul nefiind concludent.Vom vedea potentialul echipei in etapele viitoare.
Echipa de juniori a pierdut categoric cu scorul de 1-6.

3 comentarii:

  1. 1- "Echipa de fotbal AS Hamangia"...Asa se numeste,(AS) sau altfel?
    2-Cel putin cei care muncesc in acest sport acolo la Hamangia,nu stiu de acest blog ca sa comenteze cel putin ei?Ar avea destule-sper- sa spuna din activitatea lor direct din teren sau din echipa.Sau ei nici nu stiu despre acest blog?
    NB: este doar o opinie despre ce cred eu ca ar trebui.

    RăspundețiȘtergere
  2. ...mai ai pretentia ca sa 'apara' comentariul dupa aprobare...???Incuie usa si stai in casa...

    RăspundețiȘtergere
  3. Prietene AS este forma curenta de organizare (AS= asociatie sportiva).Nu prea inteleg ceea ce vrei tu sa exprimi.Este un blog al echipei locale,urmarit de un anumit nr de localnici care probabil nu simt nevoia sa comenteze de fiecare data....

    RăspundețiȘtergere