duminică, 26 septembrie 2010

Etapa 3 - record de goluri marcate...






A treia etapa a campionatului a adus-o duminica (26 sept. 2010) pe stadionul din Baia pe National Somova, echipa care pierduse primele doua etape la scor.Absenti la acest meci au fost J.Vlad,S.Toader si G.Stan.
Incepem meciul in formula:Alexe,Dragoi,Petre,Posirca,Ciobanu,Dragut,Oprea,Lungu,Halep,Agafitei si Curumi.
Dominam meciul de la inceput si primul gol al partidei este inscris de Curumi 1-0. Juniorul Dragut inscrie continuand forma buna de la inceputul sezonului.2-0.Pe un contaatac surprinzator oaspetii reduc din handicap inscriind pentru 2-1.Acelasi Curumi reia dinou de la coltul scurt majorand scorul 3-1.Dragut nu se lasa mai prejos si reuseste si el dubla printr-un sut la vinclu de la 16 m.4-1.Apararea nostra este putin cam visatoare si la o alta sarje ofensiva oaspetii marcheaza si golul doi.4-2.Scorul primei reprize este stabilit de catre Agafitei care dupa ce dribleaza doi jucatori il executa pe portarul advers cu o scarita din unghi.5-2.
Repriza secunda incepe in aceeasi formula.Mustruluiti putin de catre antrenorul Guliu pentru cele doua goluri primite, echipa intra in teren foarte motivata facand cea mai buna repriza din acest inceput de campionat.Juniorul Dragut isi trece rapid in cont inca doua goluri ducand scorul la 7-2.Curumi il imita marcand si el tot de doua ori scorul capatand proportii 9-2.In teren intra Caluda in locul lui Oprea, Cristoiu in locul lui Dragut si Guliu in locul lui Halep.Agafitei realizeaza si el dubla cu un sut la firul ierbii la coltul lung 10-2.Dupa o combinatie rapida Lungu reuseste al 11 gol.11-2.Sfarsitul meciului ii apartine lui Caluda care reuseste un hattrick dupa un penalty si doua goluri din actiune stabilind scorul final 14-2.
Un meci din care notam neasteptatele reusite ale oaspetilor din prima repriza si excelenta repriza secunda a echipei noastre ( 1 gol la 5 minute).

Echipa de juniori nu a mai reusit sa invinga campioana asa cum o facea anul trecut pierzand categoric cu scorul de 2-7.

3 comentarii:

  1. unirea ia campionatu anu asta k voi nu sunteti in stare sa va duce in c

    RăspundețiȘtergere
  2. dute ba cu unirea ta eolica este peste echipa voastra foarte mult

    RăspundețiȘtergere
  3. CE SCOR FACE SLAVA VINE GRANITU NU MAI MERGE CU FURATU GRANITU ASTA E MUNCITI SA AVETI REZULTATE BRAVO BAIA TOT ASA

    RăspundețiȘtergere