duminică, 29 mai 2011

Etapa 21 - Eolica la vremea premierii...













In penultima etapa a campionatului trebuia sa ne deplasam la Babadag pentru meciul cu Granitul.Din pricina faptului ca terenul din Babadag se afla in curs de reamenajare si modernizare, meciul s-a disputat la Baia pe terenul Eolicii, prilej pentru oficialii AJF sa inmaneze trofeul si medaliile de campioni jucatorilor nostri.La meci a fost prezenta multa lume atat din comuna cat si din alte parti.Tinem sa amintim si prezenta deputatilor de Tulcea la meci Horia Teodorescu si Octavian Popa.Trofeul si medaliile de campioni au fost inmanate de presedintele AJF Tulcea - Petre Badea si de catre profesorul Petre Marinescu (fost fotbalist si presedinte la Delta Tulcea).De la meci au absentat S.Toader si D.Stere care este in refacere, insa a revenit Fl.Lungu.

Formula de start:Nicolov,Ciobanu,Petre,Oprea,Posirca,Anghel,Caluda,Lungu,Cristoiu,Halep,Curumi

Deschidem scorul repede prin Caluda care reia bine dintr-o centrare de pe dreapta 1-0.Apare o relacsare in joc si oaspetii, neasteptat, inscriu de doua ori si preiau conducerea.Se dovedeste un simplu foc de paie baietii nostri revenind imediat in atac prin reusitele lui Oprea 3-2.Scorul pauzei este stabilit de Petre care inscrie cu o lovitura de cap 4-2.

In repriza secunda dominam meciul categoric, in teren isi fac aparitia Dimcica,Manac si Guliu.Reusim sa inscriem in aceasta repriza de cinci ori primind un gol din penalty.Au inscris in aceasta repriza Halep,Curumi,Petre,Anghel si Guliu cel mai frumos gol al partidei cu un lob de la 25 de metri.Scorul final identic cu cel de saptaman trecuta 9-3.

Echipa de juniori a castigat cu 2-0 si termina campionatul pe podium pe locul 3.FELICITARI

3 comentarii:

  1. Felicitati ! sunteti o echipa Foarte buna....succes la baraj...va asteptam si la anu' tot in ''d''...;)) mai bne desfiintati echipa ca dati degeaba bani,fara suparare...ca orcum tot in D ramaneti...lasati'o pe Unirea Casimcea sa se duca mai departe dak voi nu aveti succes;) bafta in continuare

    RăspundețiȘtergere
  2. iti inteleg frustrarea de oriunde ai fi din moment ce de doi ani nu am mai pierdut nici un meci sau egal macar...dar te asigur ca nici o echipa din judet si aici este inclusa si casimcea nu are putere financiara pentru liga III.Astept momentul cand o alta echipa din judet va castiga campionatul si se va prezenta la baraj...multi destepti stiu sa dea din gura.

    RăspundețiȘtergere