duminică, 1 mai 2011

Rezultatele etapei a 17 a

GRANITUL BABADAG-SAGEATA STEJARU 10-3
NATIONAL SOMOVA-FL.M.KOGALNICEANU 4-2
UNIREA CASIMCEA-ARRUBIUM MACIN 9-1
EOLICA BAIA - TRIUMF CERNA 13-4
L.SL.CERCHEZA-RAZELM JURILOVCA 3-0
PESCARUSUL SARICHIOI-TRACTORUL HORIA 3-0

19 comentarii:

  1. anul asta slava bate baia

    RăspundețiȘtergere
  2. cum sa ne bata slava, daca nu o sa putem so batem pe teren aranjam cu arbitrii si tot o batem.noi avem forta financiara ,restul echipelor din judet sunt ca niste muste pe langa noi.nici o echipa nu are puterea eolicii.baia e cea mai tare.

    RăspundețiȘtergere
  3. cum sa ne bata slava, daca nu o sa putem so batem pe teren aranjam cu arbitrii si tot o batem.noi avem forta financiara ,restul echipelor din judet sunt ca niste muste pe langa noi.nici o echipa nu are puterea eolicii.baia e cea mai tare.

    RăspundețiȘtergere
  4. numai un oligofren poate sa spuna ca Baia castiga meciurile cu aranjamente.Eolica e o echipa mult prea buna ca sa se preteze la astfel de practici...o sa vina si randul slavei, sa nu ia si ei o caruta ca Cerna.

    RăspundețiȘtergere
  5. la juniori a kstygat cu 6-0 si al seniori 13-2....

    RăspundețiȘtergere
  6. la juniori posibil,nu am asistat la meci dar la seniori cu siguranta a fost 13-4.

    RăspundețiȘtergere
  7. infine orcum e bn k am kstigat:X:X

    RăspundețiȘtergere
  8. postati bine clasamentu la juniori va rog..

    RăspundețiȘtergere
  9. Somova campioana la juniori si anul acesta sa moara Slava cu toate aranjamentele lor ! ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. cand bati cu 22-o se considera aranjament?daca titlul va depinde de ultima etapa la juniori noi slava propunem sa jucam pe teren neutru in deschiderea finalei de cupa romaniei pe judet.sa demonstram atunci care e mai bun.vedeti chiar renuntam sa jucam pe teren propriu cu voi in ultima etapa.

    RăspundețiȘtergere
  11. imi zici si mie cum reusiti voi sa bateti cu scoruri dinastea 22-0 , 8-1 la Babadag , etc...cand in meciu direct nu ati jucat nimic..

    RăspundețiȘtergere
  12. hmm si dak ar fi sa se decida titlul in ultima etapa si noi am fi de acord sa se joake pe teren neuru , la Tulcea daca se poate cred k ar fi frumos

    RăspundețiȘtergere
  13. da noi slava suntem de acord la tulcea sa jucam cu somova in ultima etapa.in tur am jucat catastrofalla somova.neam mai intarit.o sa ne vedeti in ultimul meci.totusi noi de la slava credem ca cea mai buna echipa la juniori este granitul babadag dar ei joaca mai mult la echipa mare si o fac foarte bine.urmatoarea este casimcea cand se aduna toti si dupa aceea somova .slava nu exista in acest clasament deoarece somova zice ca castigam toate meciurile prin aranjamente.noi va respectam asa ca nu mai vorbiti de altii daca nu stiti adevarul.daca faceam aranjamente aranjam sa va batem in tur la voi!

    RăspundețiȘtergere
  14. :)) 5 milioane a avut prima de victorie Babadagu ptr victorie si 2 milioane la egal...si tot nu ne`au batut..au jucat cu cea mai buna echipa in afara de 1 juniori Grigoras park il chema..pe cand noi am jucat cu aceeasi jucatori care au jucat pana acum...n`ai cum sa zici k Babadag e cea mai buna echipa la juniori..saracii copii plangeau pe teren k nu au reusit macar un egal...Probabil daca aveam si noi banii vostri eram campioni de acum

    RăspundețiȘtergere
  15. zi si scorul de la somova. la baia 3-2 seniori si 3-5 juniori

    RăspundețiȘtergere
  16. Somova - Babadag 3-2 juniorii 1-3 seniorii

    RăspundețiȘtergere
  17. da noi de la slava dadeam prima de 5 mil la babadag daca batea la juniori.daca nu era slava campionatul de juniori era incheiat de mult.si la casimcea am dat prima.ce e interzis sa dam prime la niste copii?daca la echipele lor nu iau prime niciodata juniorii macar de la slava sa ia.acum recunoastem ca campionatul de juniori sa incheiat chiar daca batem somova in ultima etapa.nu are cine so mai incurce.felicitari somova.totusi in ultimul meci poate facem un pariu cine bate ca sa fie o miza.

    RăspundețiȘtergere
  18. buna ideea cu pariul in ultima etapa...dar sa vedem de unde facem noi rost de bani ptr ca primarul nostru nu este asa generos ca al vostru..dar ar fi frumos sa fie un meci pe pariu

    RăspundețiȘtergere