miercuri, 10 august 2011

Eolica Baia - Farul Constanta 2-4

Miercuri de la ora 11 la Baia a sosit Farul Constanta pentru meciul de pregatire cu Eolica Baia.
Meciul a avut doua reprize total diferite in prima parte echipa noastra a dominat copios Farul, reusind sa inscrie de doua ori prin Danut Stere.Echipa noastra a avut o posesie superioara, dand impresia ca Eolica ar juca in liga II si Farul in a III a.Intram la pauza cu 2-0, Farul avand unul sau doua suturi pe poarta in prima repriza.
In partea secunda rolurile s-au schimbat la fel ca in meciul de acum o luna de la Constanta, din echipa noastra au iesit majoritatea titularilor in teren intrand ceilalti jucatori din lot.Diferenta de valoare dintre titulari si rezerve s-a vazut imediat jocul Eolicii nemaifiind cel din prima parte.Farul a inscris de 4 ori in aceasta repriza echipa noastra avand sansa egalarii in ultimele minute la 3-2 pentru Farul.
Concluzia dupa acest meci este ca Eolica sta bine cu prima echipa in teren, dovada faptul ca la pauza scorul era 2-0 pentru echipa noastra.De remarcat ca si Farul a inceput meciul cu cea mai buna formula de start.
Eolica Baia I :
Vlas,Ciobanu,Petre,Pascovici,Suta,D.Marian,Banoti,Oprea,Chirila,Curumi,Stere

Eolica Baia II :
David,Taralunga,Achim,Evdocim,Nane,Geri,Caluda,Iovanescu,Uzun,Boghitoi,Sandu

2 comentarii:

  1. am fost clar peste farul in prima repriza si daca ramaneam in teren cu aceeasi jucatori castigam fara probleme... felicitari baieti !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sambata 13 august de la ora 11 jucam pe stadionul Delta un meci de pregatire cu Delta Tulcea.
    Vineri pe 19 august incepe campionatul in liga III Eolica intalnind cel mai greu adversar din serie Unirea Slobozia (locul 2 anul trecut)pe teren propriu la Baia.

    RăspundețiȘtergere