marți, 30 noiembrie 2010

Etapa 12 - singurul derby...

Duminica 28 noiembrie 2010 a fost ultima saptamana fotbalistica pentru echipa noastra din acest an.La Baia venea in aceasta etapa Unirea Casimcea, singura echipa care in acest moment poate tine pasul cu echipa noastra.Din pacate problemele personale m-au tinut departe si de acest meci insa telefonic am fost destul de aproape...
Echipa noastra deschide scorul prin R.Oprea 1-0.Tot in prima repriza nu reusim desprinderea in urma unui penalty ratat de D.Curumi.Oaspetii refac egalitatea si scorul devine 1-1.In cele din urma D.Curumi se revansaza si stabileste scorul pauzei 2-1.
Meciul se disputa pe contre insa tot echipa noastra reuseste sa inscrie prin T.Halep care duce scorul la 3-1.Oaspetii nu renunta si reduca din handicap dupa o greseala copilareasca a portarului si aparatorilor nostri.Scorul final a fost 3-2.
Echipa noastra termina acest tur de campionat cu victorii pe linie cu o linie de clasament : 12 meciuri,12 victorii golaveraj 73-10.Mai merita mentionat faptul ca echipa noastra a ajuns la 27 de victorii consecutive in meciuri oficiale (24 de meciuri in campionat, 2 in Cupa Romaniei si meciul de baraj cu Tandarei).Tot aici amintim si victoria cu cea mai titrata echipa dobrogeana 2-1 in dauna Farului Constanta in nocturna pe stadionul Farul.

Echipa de juniori a zdrobit adversarul din Casimcea cu scorul de 13-1

4 comentarii:

  1. CS EOLICA 2010 BAIA2 decembrie 2010 la 15:00

    Eolica 2010 Baia este campioana de toamna.
    Daca anul trecut am terminat sezonul de toamna pe locul secund si am avut un retur extraordinar, anul acesta am pornit la drum cu echipa sudata si parcursul a fost de exceptie 11 meciuri 11 victorii (fara meciul cu Agighiol) si un golaveraj pe masura 73-10. fortzaaaaa EOLICAAAAA...

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Baia si-a facut meciul greu, au ratat incredibil. Trateaza fazele ofensive cu prea multa lejeritate, altfel ar fi avut un meci mult mai la indemana. Casimcea a inscris practic din 2 autogoluri, sunt buni si ei, dar sunt sub Baia, clar.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cum poti spune ca sunt sub baia clar,cand baia in ultimele 30 de minute se aparau cu 5 fundasi si 4 mijlocasi si in prima repriza Casimcea a ratat de 4 ori singuri cu portaru si in a doua de 2 ori . Se pare ca ati vazut alt meci .Dar asa este cand incerci sa iti aperi echipa mereu , scoti in evidenta doar plusurile.

    RăspundețiȘtergere