miercuri, 26 mai 2010

ADVERSAR PENTRU BARAJ

S-a aflat si numele judetului cu care Tulcea va da barajul de promovare, acesta fiind Ialomita.De stiut ca in liga IV Ialomita se lupta pentru titlul de campioana tot doua echipe si anume Victoria Tandarei si Abatorul Slobozia.Cel mai probabil adversar la meciul de baraj va fi Victoria Tandarei care cu 2 etape inaintea finalului are 5 pct avans, avand de disputat in ultima etapa derbyul cu Abatorul pe terenul acesteia din urma.Meciul de baraj se va disputa la Constanta nefiind stabilit terenul pana in acest moment.Speram ca vom termina cu bine campionatul si vom fi cat mai multi la Constanta sa ne sustinem echipa. Fortzaa Eolica Baia.

17 comentarii:

  1. de asta sa fii sigur nusy... baia va avea o galerie nemaivazuta la baraj... promitem asta ... fortza baiaaaaaaaaaa

    RăspundețiȘtergere
  2. sti cumva data cand se va sustine meciul de promovare????

    RăspundețiȘtergere
  3. 15 iunie la Constanta.deocamdata nu se stie pe ce stadion.

    RăspundețiȘtergere
  4. mai sant 2 meciuri,cam tardiv sa va bucurati sau stiti voi ceva ce sa va intampla cu cele 2 meciuri care le aveti de disputat?

    RăspundețiȘtergere
  5. http://cseolicabaia.blogspot.com27 mai 2010 la 11:45

    le vom castiga pe teren asa cum am fct in toate meciurile.baia nu a umblat niciodata nu magarii cum au facut altii.vom castiga pe valoare suntem neinvinsi in acest retur.

    RăspundețiȘtergere
  6. stati linistiti baieti tandarei va promova ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. dar cum de iatzi legitimat pe carabas si lungu cu 2 etape inainte?:))

    RăspundețiȘtergere
  8. http://cseolicabaia.blogspot.com/2010/29 mai 2010 la 12:05

    hahaha.Lungu si Carabas sunt legitimati din iarna dar nu au venit la meciuri la inceputul returului.anonimii astia sunt ffff "glumeti".

    RăspundețiȘtergere
  9. sunt un baiat din constanta care o sa vin la meci,se joaca la medgidia am inteles,si radeam doar ptr ca imi pare rau de cei de la tandarei,k acesti juktori fac diferenta clar!apropo,tandarei a iesit campioana azi

    RăspundețiȘtergere
  10. o sa vedeti voi ce inseamna o galerie adevarata la medgidia..apropo daca nu stiati baietii de la tandarei fac parte din galeria rapidului..restul sunt vorbe.toata tara stie ce inseamna galeria lui rapid..

    RăspundețiȘtergere
  11. ce au faut eolica si "rivalii" din babadag azi?

    RăspundețiȘtergere
  12. eolica baia-triumf cerna 7-1, granitul babadag-macin 0-3 in minutul 75 , EOLICA BAIA campioana judeteana si in acest an.... FORTZA BAIAAAAAAAAAAA

    RăspundețiȘtergere
  13. Domnilor este devreme sa facem declaratii pro si contra echipei Tandarei sau a celor din Baia, pt ca e doar un singur meci si depinde de forma fiecarei echipe. Succes ambelor formatii. Referitor la galerie va inselati, sunt doar oameni din Tandarei care tin cu Rapid, Steaua sau Dinamo. Una peste alta au fost la meci si 4 oficiali de la Baia si si-au facut o parere, avizata zic eu si puerila. Un suporter din Tandarei

    RăspundețiȘtergere
  14. Intr-adevar, galeria Tandareiului este din Tandarei. Seful de galerie, nea Fana Nacaliu', si inca vreo 5, sunt rapidisti. Dar galeria are in componenta ei si stelisti si dinamovisti. O sa-i vedeti la Medgidia. Au vreo 3 tobosari, principalul este unul gras care este super meserias.
    Sunt un suporter din Tandarei care cred in forta echipei de a promova in liga a 3-a.

    RăspundețiȘtergere
  15. galeria Tandareiului nu e de la rapid de la steaua sau dinamo..sau sa avem ceva in comun cu aceste echipe pe durata meciului disputat de echipa Victoria..sunt oameni din tandarei,copii din tadarei si baieti plecati pe la facultati in orase mari..oricum o sa ne adunam toti pe 15 sa facem o atmosfera superba ca de fiecare data cand ne am gasot toti..

    RăspundețiȘtergere
  16. avand in vedere pozitia geografica puteam cadea si mai rau la baraj..am evitat bucurestiul ilfov calarasi si prahova unde nu aveam nici o sansa inca din start la meciurile de baraj..iar cum acum 2 ani am scos babadagul la baraj...deci se poate.

    RăspundețiȘtergere
  17. http://cseolicabaia.blogspot.com1 iunie 2010 la 00:56

    voi o tot dati cu galeria.mai mult va intereseaza galeria decat echipa.galeria nu joaca asa ca mai lasati-o moarta cu galeria.

    RăspundețiȘtergere