luni, 24 mai 2010

Etapa 28

In etapa a 28 a chiar in ziua de Rusalii urma sa primim vizita- pe terenul din Baia- echipei Progresul Isaccea.Se anunta un meci usor pentru echipa noastra insa oaspetii putin speriati probabil de proportiile pe care le putea lua scorul au preferat sa nu se prezinte la meci.Astfel echipa noastra isi trece in cont inca 3 puncte fara joc apropiindu-se tot mai mult de obiectivul propus-promovarea.Un alt aspect bun al neprezentarii Progresului este faptul ca la meci erau prezenti "observatori" ialomiteni care au venit sa vada echipa in perspectiva barajului.Or sti ei ceva? Pana atunci sa asteptam finalul campionatului si vom vedea ce vor rezerva sortii judetului nostru la baraj.Eolica Baia-Progresul Isaccea 3-o.

5 comentarii:

  1. "Se anunta un meci usor pentru echipa noastra insa oaspetii putin speriati probabil de proportiile pe care le putea lua scorul au preferat sa nu se prezinte la meci." cred k va laudati prea mult...Isaccea este o echipa destul de buna nu cred k scorul era mai mult de 2-3 goluri in fata in favoarea voastra

    RăspundețiȘtergere
  2. tinand cont de ultimele rez inregistrate 10-0,12-2,6-0,5-1 cu echipe din prima jumatate a clasamentului (slava,macin,horia), si de ultimul rez al celor de la isaccea (1-7 acasa) nu cred ca ne laudam cu nimic este realitatea.

    RăspundețiȘtergere
  3. ... si deasemenea tinand cont de jocul impecabil aratat de echipa noastra...fortza baiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    RăspundețiȘtergere
  4. fiti seriosi...in fotbal nu se stie niciodata...nu poti sti niciodata cand poti sa prinzi o zi proasta..

    RăspundețiȘtergere
  5. pacat ca nu ne-am prezentat ... juniorii de la baia au luat 4 puncte nesperate :)) ;) pacat pt parcursul slab din tur! in retur progresul n-a avut adversara la juniori!

    RăspundețiȘtergere