luni, 31 mai 2010

Etapa 29 CAMPIONII








Penultima etapa din campionat a fost cu noroc pentru echipa noastra care si-a adjudecat titlul de CAMPIOANA JUDETEANA 2009-2010 in urma meciului castigat in fata echipei Triumf Cerna coroborat si cu infrangerea Granitului la Macin. 30-mai-2010 se anunta o etapa interesanta in campionatul judetean prin prisma faptului ca jocul rezultatelor putea decide deja campioana.In ceea ce ne privea pe noi o etapa ca toate celelalte asteptand sa facem inca un pas spre obiectivul propus.O ciudatenie pentru noi a fost brigada de arbitri de la Galati,nemaivazand de multa vreme o brigada din alt judet la noi dar probabil cei de la AJF credeau ca va fi un meci disputat si echilibrat, sau cel putin sperau asta.In realitate meciul a fost derby doar pe hartie prin prisma clasamentului.La ora meciului o vreme foarte calduroasa undeva peste 30 de grade celsius si o asistenta de circa 100 de suporteri printre care si cativa "observatori" de la Tandarei care la pauza au plecat speriati de ploaia torentiala.
Incepem meciul in formula: Nicolov,Dragoi,Petre,Posirca,Toader,Boruz,Vlad,Lungu,Oprea,Talpau,Curumi.Incepem meciul foarte motivati si in primele 10 min. avem patru mari ocazii de gol ratate de Talpau trei si una de Vlad.Dominam meciul pasam mingea foarte bine, adversarii sunt foarte dezorientati in teren si intr-o continua disputa cu antrenorul propriu care nu mai stie ce sa le ceara.Dupa sumedenia de ratari in urma unei pase venite de la Lungu, Curumi scapa singur spre poarta dribleaza portarul si inscrie pentru 1-0.Oaspetii incearca sarje ofensive dar actiunile lor sunt oprite departe de poarta noastra.De aici isi intra in rol fundasul stanga I.Dragoi care in urma unui un doi scapa singur perpendicular pe poarta si lobeaza mingea peste portarul advers 2-0.Apetitul ofensiv al fundasului nostru nu se opreste aici si in urma unui triunghi de pase cu Vlad si Lungu scapa singur in banda stanga si lobeaza dinou mingea de aceasta data cu capul si scorul devine 3-0.Florin Lungu isi mai arata inca o data clasa cu o pasa magistrala spre acelasi Dragoi venit din linia a doua care nu iarta nici de aceasta data 4-0.Jocul haotic la offside al cernenilor il duce pe J.Vlad in pozitie de unu la unu cu portarul advers si scorul devine 5-0.Spre finalul primei reprize incepe o ploaie torentiala care schimba total calitatea jocului.Jucatorii intra la cabine "uzi pana la piele".
Repriza secunda incepe sub aceeasi ploaie torentiala pe teren facandu-si aparitia si cateva balti.In echipa noastra are loc o schimbare Halep intrand in locul lui Oprea.Jocul devine unul doar de angajament fizic executiile fiind foarte dificile in conditiile date.Jucatorii ambelor echipe incearca executii de Copacabana tinand mingea mai mult pe sus.Se mai fac schimbari D.Marius intra in locul lui Lungu, Delca in locul lui Toader si Asan in locul lui Talpau.In urma unei incursiuni pe partea stanga Halep lobeaza mingea peste portar iar Curumi indeplineste o simpla formalitate impingand balonul in plasa 6-0.Oaspetii rateaza si ei cateva ocazii in conditiile date dar cei care inscriu suntem tot noi in urma unui corner Halep ducand scorul la 7-0.In ultima faza a meciului oaspetii inscriu golul de onoare in urma unui corner. Scor final 7-1.

Echipa de juniori a invins cu scorul de 12-1.

5 comentarii:

  1. e o diferenta mare intre tandarei si baia..priviti pozele de pe blogul fotbalialomita si o sa vedeti...
    aaa..apropo..cu acei spectatori din gradini va laudati voi ca faceti galerie?

    RăspundețiȘtergere
  2. http://cseolicabaia.blogspot.com1 iunie 2010 la 00:37

    Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. http://cseolicabaia.blogspot.com1 iunie 2010 la 00:49

    este diferenta intradevar, baia este o comuna si tandarei este oras si probabil aveti si galerie mai mare, dar din pacate pentru voi nu joaca galeriile ci echipele.asa au vnt anul trecut si ianca la baraj cu steaguri si galerie si au plecat cu coada intre picioare.si stati linistiti ca os a fim sustinuti de foarte multi suporteri.

    RăspundețiȘtergere
  4. lasa ca mai vorbim noi la baraj ... o sa vedeti acolo galerie... si va asiguram noi ca veti vedea si in teren un spectacol din care din pacate pentru voi veti iesi invinsi... FORTZA EOLICAAAAAAAAAA

    RăspundețiȘtergere
  5. sal sunt adrian sunt din slatina(ju olt) am 19 ani sunt portar si sunt interesat sa joc si eu la echipa sa dau probe,daca este sa iau probele am unde sa stau si eu la internat pe acolo daca vreti sa ma contactati nr ,meu 0769680977

    RăspundețiȘtergere