luni, 3 mai 2010

Etapa 24

Prima zi dupa 1 mai "muncitoresc" a programat etapa cu numarul 24 din campionatul judetean al ligii a IV a Tulcea.Mentionez de la inceput faptul ca nu am participat la meci si relatez din ce am aflat de la jucatori si suporteri.Echipa venea dupa o serie de 8 victorii in retur si dupa meciul bun de la Macin si nu ne puteam astepta decat la un meci reusit.Adversarul intalnit Tractorul Horia o echipa buna a campionatului intarita in pauza de iarna chiar cu jucatori de la Baia (Boscenco,Voicu) venea sa-si joace sansa dupa ce in tur ne-au invins dramatic cu 4-3.
Echipa de start: Nicolov,Dragoi,Petre,Posirca,Toader,Boruz,Vlad,Marius,Halep,Talpau,Curumi.
Inscriem in prima repriza de doua ori prin Talpau si reusita de exceptie a lui Petre din lovitura libera.Scorul pauzei 2-0.
In a doua parte a jocului intra R.Oprea in locul lui D.Marius, vine si golul trei inscris de golgeterul T.Halep 3-0.Se mai fac schimbari in teren intrand D.Mocanu in locul lui T.Halep, G.Cristoiu in locul lui M.Boruz si E.Asan in locul lui J.Vlad.S. Toader inscrie si el un gol frumos fiind la prima lui reusita pentru echipa ,ducand scorul la 4-0,dupa care Curumi inscrie un eurogol punctand pentru 5-0.Pe final oaspetii inscriu si ei o data si inchid tabela.Scor final 5-1.

Echipa de juniori a castigat cu 3-2 mentinandu-se in plasa Somovei care a inceput sa "schioapete".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu